Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odchudziara

Hej, chciałabym prosić was o pomoc w sprawie kupna wagi...

Polecane posty

Gość odchudziara

Zamówiłam sobie wagę na allegro, elektroniczną. Nie miałam bladego pojęcia jaką wybrać, ofert co nie miara, i mnóstwo sprzecznych opinii. Niestety waga okazała się badziewiem- pokazuje co chwilę inne wyniki i raz ważę 67 kg, zejdę z wagi i wchodzę znowu i jest 63- no ludzie! Myślałam że to wina baterii, ale wymieniłam na nowe i jest to samo. Jestem zła, bo jak tu się odchudzać jak po tygodniu ścisłej diety i 2 godzinach ćwiczeń nie można sprawdzić ile się stracilo? Chciałabym zamówic jakąś dobrą wreszcie wagę, cena nie gra roli, lepiej więcej zapłacić, ale mieć udany zakup... Proszę was, jeśli któraś z was jest zadowolona ze swojego zakupu- polećcie mi...

Gość odchudziara
nikt nic nie doradzi? :(

Gość odchudziara
czy ktos mogłby mi po prostu napisac jaką wagę ma.

Jaką wagę kupiłaś? podaj link. Wagi elektroniczne muszą stać na twardym i prostym podłożu żeby dobrze pokazywały ile ważysz, próbowałaś w różnych miejscach ją stawiać? najlepiej na płytkach w łazience postawić i nie ruszać ;) ja też kupiłam na allegro taką zwykłą szklaną za 20zł i dobrze działa, wcale nie musi być droga żeby była ok ;) może trafiłaś na bubel albo chodzi o miejsce w którym stoi.

Gość odchudziara
zawsze ważę się w łazience na płytkach

Ja mam podobną i wszystko gra, pewnie trafiłaś na uszkodzoną czy coś bo strasznie duże różnice Ci wychodzą, znajoma ma wagę która pokazuje 2kg mniej także różnie bywa, kup inną może w sklepie teraz chyba są w biedronce czy tesco na promocji.

ja tez mam zwykla szklana za 25zl. dziala juz 3 lata. ale wazyc sie musisz zawsze o tej samej porze, bo po poludniu wazy sie wiecej niz rano. waga zawsze musi stac na twardej powierchni, najlepiej zawsze w tym samym miejscu. jezeli przestrzegasz tych zasad i dalej zle pokazuje, to jest najpewniej uszkodzona.

Gość Antek929
Ja mam wagę z Wag Wielkopolskich. Jest bardzo dokładna, dobrze działa, jestem z niej zadowolony.