Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkdid88f8ff

KOBIETA KTORA WAZY TYLKO 52 KILO NA 170 CM TO ANOREKTYCZKA!!!!

Polecane posty

Gość kkdid88f8ff

kazdy lekarz to powie.. z przerazeniem czytam tu jak kobiety pisza ze waza tylko 52 kilo na 170 cm wzrostu i mysla ze sa okey a nie wychudzone.. to straszliwa niedowaga. KOBIETA MAJACA 170 CM TO MA WAZYC 60 KILO MINIMUM I TO JEST IDEALNA WAGA

Gość 987654321123456789
jest zasadnicza roznica miedzy anorektyczka (czyli osoba chora na anoreksje) a osoba z niedowagha z innego powodu. ja do 30-stego roku zycia wazylam przy 170 50kg i nigdy nie mialam anoreksji. nie jadlam jakos moze baaardzo duzo ale pochlanialam kilogramy slodyczy i nie mialo to zadnego wplywu na wage, taki metabolizm. dopiero po trzydziestce zwolnil i nabralam ciala.

Gość kkdid88f8ff
STRASZNIE MALO WAZYCIE

No nie wiem. Ostatnio wiele razy się spotkałam z komentarzami facetów (również na kafe) że kobieta mająca 170wzrostu powinna ważyć ok 48kg

A wszystko napisała zazdrosna grubaska, która zawsze odchudza się "od jutra". Na bank ;)

Sama mam 170cm, waga dzisiaj pokazała 52,6 kg i wcale nie wyglądam anorektycznie. Wymiary? 89/61/87. W udzie 46cm. Myślę, że jest ok.

Gość tylko się wam wydaje
że wyglądacie ok i normalnie...nie widzicie tego, że tu i tam kości wystają mocniej, że łopatkami można bluzki porozcinać, że o wasze kości biodrowe można se siniaki ponabijać, ani że między waszymi nogami pies z buda by przeleciał:-o Przy 170 cm BMI wskazuje na niedowagę. Minimum to 52 kg, co nie znaczy, ze to normalna norma, bo to dolna jej granica. Najlepiej być pośrodku, czyli te 58-60 kg. Kobieta musi mieć normalne kształty, moda na wychudzenie minęła.

Gość tylko się wam wydaje
oczywiście niedowaga liczona dla 50 kg była

"moda na wychudzenie minęła" kiedy? Bo nie zauważyłam...

Gość wujek dobra rada 82
nie przesadzaj kkdid88f8ff :D

Gość kassskkkka
To straszne przy 175 waze 49 kg nie wiedzialam ze jestem anorektyczka, chuda jak juz

Gość 170 , 51,52
tez tyle waze ale musze rzygac zeby nie przytyc zeby tyle wazyc i nie rzygac po jedzeniu musze nie prawie nic nie jesc , gdzie nic to 1 jogurt i jakis owoc.

Gość kassskkkka
"Kobieta musi mieć normalne kształty, moda na wychudzenie minęła." tak, to moze zaczniesz mnie zywic a nabiore normalne ksztalty? poza tym jak bym nie jadla chuda nawet w rodzinnym domu bylam ZAWSZE zajmijcie sie soba 🖐️

Gość heheheheehhehehheee
Mam 172 cm a chcę ważyć 52 kg, moja sprawa 🖐️

Gość 987654321123456789 to ile tera
ważysz? ;)

Gość a ja mam 167 cm i waze
52kg... Jestem szczupla, ale nie wychudzona. Duzo osob mowi mi, ze jest ok i nie mam nic zmieniac. Znajda sie tez takie, ktore mowia ze jestem za chuda i powinnam przytyc, ale to same kobiety. :P zaden facet nie powiedzial ze jestem wychudzona. Uslyszalam wiele razy, ze jestem drobna, ale nie ze za chuda.

Gość chuda jak slomka cizia blond
ja mam 168cm i waze 49/50 kg :O nawet nie wiecie jak bardzo chcialabym przytyc ale jakos nie moge :O w zyciu na zdnej diecie nie bylam, jem wszystko na co mam ochote i nic :( jak wieszak wygladam, zero cyckow, zero tylka... myslalam, ze po ciazy troche tluszczyku mi zostanie a jest jeszcze gorzej :( ehhhhhh...

Gość a ja mam 167 cm i waze
No to jest dziwne. Bo 2kg roznicy miedzy nami, a ja mam i tylek i piersi a wymiary 87/59/90 wiec prawie ksiazkowe. Staniki 65DD. tylko talia za mala bo nic na mnie nie pasuje :o marze o seksownej dopasowanej sukience :o jeszcze takiej nie znalazlam.

Gość zuuska90
Ja mam 167,ważę 52kg i nie jestem zbyt szczupła, uważam,że powinnam schudnąć. Najlepiej wyglądam przy 46-48kg i to nie tylko moja opinia. Kiedyś mogłam opychać się ile wlezie, a waga nigdy nie przekroczyła 50 kg, niestety zepsuł mi się metabolizm.

Gość chuda jak slomka cizia blond
ja cycki zawsze mialam male :( ale po ciazy to jest masakra normalnie :O Nie moge patrzec na siebie :O

Gość oj tam, oj tam :)
zależy od budowy. Mam koleżankę, która przy 173 waży ok 70 kg - a wyglada chudo - dużo mięśni ma, druga tez przy wzroście 158 waży 67 kg- nie jest może smukła, ale wyglada a max 55- hobbistycznie, i po części zawodowo jeździ konno. Nooooo i znam takie które przy 52 kg wygladaja na 70 kg wiec waga nie powinna być wyznacznikiem a proporcje. Ja nie spadam nizej niz 60 kg bo już wygladam nieapetycznie.

Gość ja odpowiem a co tam
Może nie anorektyczka, ale osoba chuda na pewno. Tzn myślę, że wiele zależy od budowy, ale 52 kg na 170 to bardzo mało. Pamiętam, że ja kiedyś opętana modą odchudzałam się na potęgę. Schudłam do 55 kg a mam właśnie 170. W momencie gdy zaczęłam schodzić poniżej 58 kg wszyscy mówili, że brzydko wyglądam, że jestem za chuda, że twarz mi się nieładnie zmieniła. Ja najlepiej wyglądam ważąc 58-60 kg.

Gość baividv hdkld
ja jestem wysoka mam 176 wz a waże 62 kg :P

Gość o marrynooo
Do tej co pisała że musi wymiotować. Znam to :O wiem że dziewczyny się nie przyznają, miałam to w wieku 16 do 10 lat, potem jakoś były przerwy. Dzisiaj muszę BARDZO się pilnować:O czyli mało jeść :O Nie pamiętam kiedy zjadłam jakąś pizzę :O Zauważam też że większośći facectom, a rzczej chłopakom.... podobam się kiedy ważę 50 kg :Wzrost mam 169.

Gość o marrynooo
od 16 do 19 lat,miało być

Gość Używana kurtka
Mam 177 wzrostu, ważne 77 kg i wyglądam normalnie, zdrowo. Nie wyobrażam sobie, żebym przy tym wzroście ważyła 20kg mniej... Owszem, wazylam w granicach 68-69 kg, ale nie uważam, ze teraz jestem grubasem, nikt tak nie uwaza

Gość 1mademoiselle1
ja przy 168cm ważę 48 kg... Chciałabym przytyć, chociaż dużo osób mówi mi że wyglądam dobrze. Jeszcze nigdy nie usłyszałam od faceta, że źle wyglądam. Raczej były okreslenia typu "sarenka", albo "drobniutka", "filigranowa". I mam bardzo duże powodzenie u facetów. Uwagę zwracają tylko zakompleksione koleżanki, które chciałyby tak naprawdę wyglądać. Wiem to bo parę razy przyznały mi rację. Także chudzielce, nie martwcie się!! Podobałyśmy się facetom, podobamy i podobać będziemy : - )

Gość jdiwoepeoeo
bo tak jest kobieta ma byc drobna, ja waże 60/168 i jestem szczupła romiar s/m ale dąże do 55-53 kg, chce być chuda

ja mam 178 i ważylam kiedyś 58 kilo i zadne lekarz nie śmiał twierdzić że mam anoreksje... i nie byłam nastolkatką...