Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mirinda vs Fanta

Co sądzicie o ludziach działających charytatywnie?

Polecane posty

Gość Mirinda vs Fanta

Np. hospicjum , schroniska dla zwierząt, wośp, stowarzyszenia ratujące zwierzęta? Czy ludzie oddający swój czas, pieniądze, itp to szaleńcy czy anioły a może tylko pocieszni dziwacy?

Gość ballada o uwadze w dzienniczku
nie wiem ale wiem co sadzę o Pani SPA czyńskiej i co za chwile bedzie o niej sądziła cała POLSKA

Gość Mirinda vs Fanta
ballada o uwadze w dzienniczku nie wiem ale wiem co sadzę o Pani SPA czyńskiej i co za chwile bedzie o niej sądziła cała POLSKA ja wiem ze milczacego glupca mozna uznac za medrca. ale wrocmy do tematu

Gość Mirinda vs Fanta
To co drogie forumowiczki jak nie ma tematu o sr­aniu do ryja już nie jest ciekawy i nie na Waszym poziomie??

Gość ajamajasaja
Mirinda vs Fanta,szanuję ludzi pracujących charytatywnie w hospicjum,domach dziecka,domach starców,szpitalach. Co do innych wolontariuszy mam rózne zdanie,bo przewanie robia to ludzie,którzy uczą sie,studiuja,chcą kandydowac na radnych. Wielu młodych ,uczących ludzi zostaje wolontariuszami aby tylko zapunktować,a potem,po szkole,po studiach ich dobroc jakos zanika.

Gość kości zostały rzucone
poród w RPA .... proliver znajdziemy na półce obok leku na parkinsona czyli pietro wyżej kto za a kto przeciw?