Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yrjrj

czy juz serio kazdy facet zdradzi?

Polecane posty

Gość yrjrj

:o jak nie odrazu to za 10 lat?:/

Gość sponiewierana Marianna
serio serio

Gość yrjrj
to po co sie zenia?

Gość google priv
NIE! Nie każdy, ja nie zdradzam i nie będę zdradzał. Darujcie sobie komentarze, że kiedyś i tak zdradze :) Pozdro

nawet jak by facet niechciał zdradzić ale jak słyszy ciągle nie bo głowa boli.bo zmęczona.bo niezasłużyłeś.to znowu głowa. To czyja to jest wina? A potem wielkie halo. Pomyślcie trochę

Gość spoko kobiety juz wiedza
ze kazdy zdradzi wiec same tez zdradzaja:)

wiadomo że meżatki zdradzają najczęściej z żonatymi.ze względów dyskrecji.faceci najczęściej też tę zasadę stosują więc niema się czym martwić bo w tym temacie niejesteśmy ani lepsi ani gorsi

myślę, że kobiety zdradzają w takiej samej mierze co faceci tylko one w przeciwieństwie do facetów nikomu się tym nie chwalą i potrafią to utrzymać w tajemnicy. Arecki446, a nie pomyślałeś może, że taka kobieta ma tak kiepskiego partnera, że nie chcąc męczyć się z nim uprawiając seks wymyśla właśnie takie wymówki?

Azura. To działa w obie strony.facet ciągle zmęczony nameja w sypialni.to też są powody do skoku w bok

Czy nie prościej jest po prostu porozmawiać? Powiedzieć co siedzi na wątrobie i spróbować to naprawić? Czemu większość ludzi wybiera łatwiejszą drogę, rzucając się w wir zdrady .

Gość Ciocia.Dobra.Rada...
ja mam ogromne zaufanie do swojego, nie bez powodu, sama tez go nie zdradze nigdy. Wiem ze zlamalabym mu tym serce a kocham go bardzo, jest dla mnie miloscia i przyjacielem jednoczesnie. Jestesmy ze soba 4 lata a uczucie jest silniejsze niz na poczatku :) szacunek jest podstawa, bez tego sypie sie wszystko po kolei -wiem z doswiadczenia z ex ;) z poprzednikiem nie mialam zahamowan zeby go zdradzac ale po nim tez nie wiedzialam czego moge sie spodziewac, czulam ze to nie to i szukalam... :)