Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabi 25

Moje obawy, niepewnosc ... poradzcie dziewczyny !!!!! ;D

Polecane posty

Gość gabi 25

Witam, mam 25 lat, ze swoim obecnym partnerem jestesmy od 3 lat. Ja jestem jeszcze na etapie studiow, podrozy, moj facet starszy jest na etapie - bede czekal az bedziesz gotowa na zalozenie rodziny. Jak na razie nie czuje potrzeby zostania matka, mam pewne watpliwosci i obawy dotyczace zdrowia m.in mam problemy z koscia ogonowa od czasu zypadku a przy wolnym chodzeniu odczuwam bole w czesci ledzwiowej kregoslupa, mysle ze to moze sie pogorszyc po ciazy. Poza tym jestem strasznie nerwowa a moja cierpliwosc jest ponizej 0 ;/ chyba nie czuje ze bede dobra matka, ze moge taka byc....

Gość d i da
odpusc sobie dziecko zryje ci psychike i cialo !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jbhjgh
nie przesadzaj nie bedzie tak zle , ala jak wazniejsza wygoda to lepiej odpusc sobie zakladanie rodziny

Gość gabi 25
wygoda to pojecie wzgledne ;p boje sie tylko problemow z kregoslupem i tego ze nie bede cierpliwa dostatecznie itp

Gość jbhjgh
kręgosłupowi nic nie będzie , mój ma skłonności do nietrzymania dysków :) wysuwają się.... a mam dzieci w ciąży nic się nie zmieniło prócz częstrzych masaży a cierpliwości będziesz miała dość aż się zdziwisz

Gość guuuuchaaaaq
Jesteś młoda, masz czas, nie pakuj się w dzieci tylko dlatego,że facet chce. Jak poczujesz,że chcesz to się decyduj, wcześniej nie....

Gość gabi 25
wiem ;0 chcemy czekac kilka lat , i mam nadzieje ze moje nastawienie sie troche zmieni a co do kregolsupa to sie troche przerazilam, bo moje znajome ktore nie mialy nigdy zadnych problemow po ciazy nie mogly siedziec na kosci ogon a bole sie poglebily...