Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zestresowana mama

nie idę dziś z ponad 17 msc dzieckiem na szczepienie... czy dobrze robię ?

Polecane posty

Gość zestresowana mama

moja córka 30 grudnia skończyła 17 mieisęcy dzisiaj jesteśmy umówione na szczepienie (1 kłucie) ale córka ma kaszel tzn kaszle od 2 dni czasami po spaniu i 1-2 razy na dzień dzisiaj np kaszlała tylko zaraz jak się obudziła ale boję się iść z nią na szczepienie lekarka powiedziała że zaszczepi :/ a ja jednak chyba wolę pójść za tydzień a wy co myślicie na ten temat ? tym bardziej że to szczepienie powinno się odbyć 16-18 msc

Gość goscgoscgosc
tez bym nie poszła

Gość enkepenke
ja jak corka kaszle to tez nie ide nie ma to sensu mozna isc pozniej .

Gość Domina 811
dobrze robisz, jeszcze zdązysz zaszczepić nie stresuj się

Gość olk
ja powinnam iść na bilans 2 latka i zaległe szczepienie z przed paru mies ale nie idę ,dlatego ze u nas masa chorych dzieci ,a oni otworzą okno pomiędzy przyjmowaniem zdrowych i chorych i to wsio ,jak pójdziesz na szczepienie trochę później to nic się nie stanie .

Gość zestresowana mama
ale dziwi mnie to że lekarka kazała mi przyjść... mimo tego że ma kaszel nie częsty ale ma i ja jestem chora :/ i to również lekarce nie przeszkadzało... :/ u nas w ten dzień przyjmują tylko dzieci do szczepienia od 14 do 18 ale zaraz obok (trzeba przez ten korytarz przechodzić) jest lekarz co przyjmuje dorosłych chorych

Gość ojtam ojtam
odczekaj i idź kiedy będzie super zdrowa - ja tak robilam - szczepiłam nawet i 2 m-ce później - efekt taki że dziecko zaszczepione bez powikłań

Gość Zaufaj sobie
Zaufaj swojej intuicji i nie idz. Ja raz przeciagnelam szczepienie o 1,5 miesiaca, bo najpier katar, potem kaszel. Lekarki nawet nie pytalam, bo i tak bym nie poszla zaszczepic. Lekarka nic nie mowila, ze za pozno.