Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wojkowa

Problem wyksztalcenia w zwiazku - czy to ma szanse przetrwac?

Polecane posty

Gość Wojkowa

Studiuje bardzo ciezki kierunek - prawo. W przyszlosci chcialabym zostac radna prawnym. Mój chłopak niestety nie podchodzi tak ambitnie do zycia - studiuje budownictwo, wiec patrzac na dzisiejszy rynek pracy ma bardzo małe szanse na prace i normalne zarobki. Czy zwiazek, w ktorym to ja bede utrzymywala faceta, ma sens?

Gość ixyyyyyyyyyyy
"W przyszlosci chcialabym zostac radna prawnym. " :o nawet nie wiesz kim chcesz zostac a co do "problemu" to najpierw ukoncz studia, znajdz prace, zarabiaj i wtedy sie martw czy zarabiasz wiecej od faceta i czy musisz go utrzymywac poza tym w zwiazku nie chodzi przede wszystkim o pieniadze co to za roznica kto wiecej zarabia?

Gość znudzona taka
A na aplikacje masz kasę na łapówkę ? jak sądzę chłopak będzie zarabial po swoim kierunku niż Ty

Gość sdfghjkl;
w dzisiejszych czasach to Twój chlopak moze utrzymywac Ciebie.

Gość ixyyyyyyyyyyy
ale jaki tu jest problem w "wyksztalceniu"? jezeli oboje skonczycie studia to bedziecie miec wyzsze wyksztalcenie

Gość dassie 72
Mam znajoma ktora skonczyla takie studia i tez chciala byc radca prawnym ale bez znajomosci teraz siedzi na kasie w sklepie wiec nie badz taka pewna ze to Ty bedziesz na niego zarabiac....moj mąż ledwo ledwo skonczyl zawodowke i zarabia w budowlance nienajgorzej a ja siedze na bezrobociu bo mam za duze ambicje

Gość So many things
Dlaczego baby są takie głupie?

Gość co za kretttynkaaa WOWWW
zobaczysz - twój facet będzie wiecej zarabial niz ty ;) gwarantuje ci ;) aha i radca prawny to wcale kokosow nie zarobisz i uswiadom sobie ze dopiero po aplikacji zaczniesz cos konkretnego zarabiac ;)

Gość pprzeceiz widac, ze prowo,
co sie podniecacie

Gość Kożelanka
Dziewczyno! Budownictwo to bardzo ciężki kierunek na politechnice! Zresztą nie będę się produkować bo to chyba prowo...

Gość Wojkowa
jak nie uda się zostac radca to bedę sędzią taka jak Anna maria wesołoska Do bardzo dobr afucha - siedzisz za stołem i wszyscy się ciebie boja, a pieniązki leca :) A oglądacie Na Wspólnej? Tam pokazuja jacy są studenci budownictwa - tylko chlaja i robia zadymy i demolki, dziewczyny rozbierają do naga i oferują seks starym dziadom, a rektor jest okrutny i za byle co wyrzuca z uczelni :(