Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivo7er

Pierwsza randka a on wypalił mi do ucha: "tak bardzo seksu mi się chce!"

Polecane posty

Gość jkdjksjklsjdkk
a proszę cie bardzo :) tu sami swoi :p

Gość konkrit
dobrze zrobilas ze sie szybko spotkalas i masz racje teraz powinno sie szybciej spotykac jesli sie mysli o byciu z kims lub chce sie z kims tworzyc wspolna przyszlosc

Gość ivo7er
Ja też przeżyłam wcześniej wielkie rozczarowanie, kiedy świetnie dogadywałam się z pewnym mężczyzną mailami, przez ponad rok, a kiedy w końcu się spotkaliśmy, okazało się, że nie mamy o czym rozmawiać, że w ogóle nie jest w moim typie (zdjęcia tego nie oddały), i generalnie chyba złamałam mu serce, bo nie chciałam tego dalej ciągnąć. Nie ma sensu się w ten sposób ranić.

Gość konkrit
skoro nie miesliscie o czym rozmawiac to realnie nie bylo tego czegos, a powiedz mi jak ktos z prawie kazda potrafi rozmawiac tzn ze u prawie kazdej ktora sobie wybierze ma szanse ?

Gość ivo7er
Nie wiem. Jak widać po moim poście, w randkach jestem beznadziejna.

Gość jkdjksjklsjdkk
chyba nie chodzi co się mówi tylko jak , no w granicach rozsądku oczywiście :)

Gość konkrit
nie jestes beznadziejna tylko nie mozesz znalezc tego jedynego a to jest roznica ;-) ja mam chyba podobnie kilka razy bylo blisko raz ja to zakonczylem bo chciala tylko seksu, drugi raz byla mezatka, trzeci raz mnie sciemniala, a czwarty raz wystraszyla sie spotkania ze mna....wiec wcale nie tylko Tobie sie nie uklada....

Gość ivo7er
ile masz lat, konkrit? z ciekawości?

Gość konkrit
za pol roku bedzie 27

Gość konkrit
a Ty na wielu osobach sie przejechalas ? pytasz o moj wiek bo co analizujesz ?

Gość ivo7er
Konkrit: Nic nie analizuję, nie czepiam się i nie krytykuję - byłam tylko ciekawa, czy nie poucza mnie jakiś małolat, któremu się wydaje, że coś przeżył. Ale 27 to już jakiś kawałek życia, niewielki, ale jest ok. Więc przykro mi, że się przejechałeś na tamtej pani zwłaszcza. Ja się tak rozczarowuję ciągle. Często robię pierwszy krok, jeśli ktoś mi się podoba - wtedy panowie uciekają w popłochu. Albo w ogóle sytuacja nie sprzyja, jak tutaj z panem "seksu mi się chce"... ech...

Gość konkrit
ivo7er a co by bylo jakbym Ci napisal ze z zadna sie nigdy nie przespalem tez bys zmienila o mnie zdanie na gorsze ze nie mam doswiadczenia ?

Gość konkrit
a czemu wg Ciebie Ci faceci uciekaja ?

Gość ivo7er
konkrit: Zdecydowanie wolę brak doświadczenia, niż chamskie zachowanie pana "jestem super ogierem, czaisz, malutka?". To, że nie przespałbyś się z żadną (teoretyzujemy w dalszym ciągu, oczywiście), wcale nie zaszkodziłoby Ci w moich oczach - wręcz przeciwnie.

Gość ivo7er
konkrit: "a czemu wg Ciebie Ci faceci uciekaja ?" Musiałbyś mnie poznać, żeby się dowiedzieć :) nie da rady opisać ;) musisz mi uwierzyć na słowo, że też byś uciekł. :D z wyglądu nie jest źle, ale przestraszyłbyś się mojej osobowości, na mur beton :)

Gość konkrit
wiesz od takich chamskich prostakow to najlepiej trzymaj sie z dala ;-) szkoda Twojego czasu na nich....a powiedz mi nigdy nie myslalas ze ten ktorego poznajesz to ten jedyny ?

Gość jkdjksjklsjdkk
no ale ten twój wcale nie chciał uciekać , powiedziąłbyn nawet , że wręcz przeciwnie

Gość ivo7er
Nie, niestety. Do tamtego faceta, z którym rok gadałam wirtualnie, czułam coś bardzo mocnego, ale trzymałam się na wodzy, bo przecież w życiu go na oczy nie widziałam! i okazalo się, że dobrze zrobiłam.

Gość konkrit
osobowosci bym sie przestraszyl ? moglabys to rozwinac ? skad wiesz cobym zrobil, myslisz ze zachowuje sie jak wiekszosc facetow ?

Gość ivo7er
jkdjksjklsjdkk: no ale ten twój wcale nie chciał uciekać , powiedziąłbyn nawet , że wręcz przeciwnie" No właśnie: jak mi się podobają, to nie zwracają na mnie uwagi, więc ja zagaduję, a oni uciekają. A tamten pan zraził mnie swoją natarczywością, i mi się przestał podobać, za to ja najwyraźniej spodobałam się jemu. Ech, nie ma co się nad tym rozwodzić, to takie oto zamknięte kółeczko, i trudno. Już się przyzwyczaiłam.

Gość konkrit
a tak wogole to z jakiego wojewodztwa jestes bo cos mi sie wydaje ze centrum

Gość jkdjksjklsjdkk
kopalnia w centrum ? ciekawe

Gość ivo7er
konkrit: "osobowosci bym sie przestraszyl ? moglabys to rozwinac ?" skad wiesz cobym zrobil, myslisz ze zachowuje sie jak wiekszosc facetow ? Nie, nie rozwinę tego. Ale nie miałam na myśli oceniania Cię czy szufladkowania - nie tak miało to zabrzmieć.

Gość ivo7er
I nie jestem z centrum :)

Gość konkrit
nie z centrum to moze z malopolski ?

Gość jesli twierdzisz ze nie chcesz
aby byl tylko seks to po chuja obralas sie w seksowna sukienke i szpilki ? hipokryzja ?

Gość konkrit
ok skoro nie chcialas mnie szufladkowac to na pewno chcialas mnie do siebie zrazic a to czemu ?

Gość ivo7er
Czy te pytania zmierzają w jakimś konkretnym kierunku?

Gość ivo7er
"jesli twierdzisz ze nie chcesz aby byl tylko seks to po ch*ja obralas sie w seksowna sukienke i szpilki ? hipokryzja ?" Jezus, czy ktoś tutaj opanował technikę czytania??

Gość konkrit
pytania zawsze zmierzaj w konkretnym kierunku