Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydki_facet

Dlaczego kobiety nie doceniają dobrego charakteru u brzydali ?

Polecane posty

Gość brzydki_facet

Byłem z kobietą ok.6 miesięcy.Robiłem wszystko żeby czuła się przy mnie dobrze.Jak zabierałem ją do pizzerii czy do kina to zawsze ja płaciłem bo ona nigdy nie miała pieniędzy.Przez ten okres ani razu nie wspomniałem o seksie żeby nie pomyślała że zależy mi tylko na jednym ale niestety zostawiła mnie dla przystojniaka choć prosiłem żeby przemyślała sprawę.Niestety bezskutecznie.Ona teraz jest z jakimś cwaniaczkiem-przystojniaczkiem który nie dość że jest po rozwodzie to jeszcze podobno ma dziecko z inną kobietą ale na 100% nie wiem czy to prawda. Dlaczego większość kobiet taka jest? Przecież to my brzydale jesteśmy skromni,wierni i oddani partnerkom a nie przystojniacy którzy często mają zryte charaktery ?

Gość ilfjerio
szukaj brzydkiej

Gość IMO12391
2/10 :classic_cool:

Gość brzydki_facet
Ona też nie jest ładna ale i brzydka nie jest.

Gość czarodziejska trzydziestka
bardzo mi przykro ze napiszę ci wprost, ale związek, w którym ktoś cie nie pociąga nie ma sensu. taka jest prawda :(

Gość brzydki_facet
Ja wiem że tak jest ale przecież pół roku było ok.

Gość IMO12391
brzydki_facet "Ja wiem że tak jest ale przecież pół roku było ok." ­ Bo na horyzoncie nie było lepszej opcji i do tego płaciłeś za nią. W momencie, gdy pojawiła się ta lepsza opcja, to bez mrugnięcia okiem zostałeś olany. Witamy w realnym świecie. :classic_cool:

Gość Dżennifer
pierwszy blad to to ze nie wspominales o sexie,wbrew pozorom kobiety to lubia nawet jak odmawiaja.....spotykalam sie z kims kto tez nie wspominal i sexie, raz na 3 miesiace i to z mojej inicjatywy to lekka przesada,na przyszlosc mow,mow i jeszcze raz mow,bo podchody glaskania nam kobieta to nic nie mowi,przytulenie jest przytuleniem,dla faceta poczatkiem igraszkow dla nas tylko przytuleniem,tamtemu mowilam masz ochote to mow,nie mowil (moze byl wstydliwy) to dalam sobie spokuj.....

Gość hybrydy kredyt
Musisz mówić jak pani wyżej pisała że chcesz się z nią ruchacze to ie odejdzie

Gość brzydki_facet
Nie jestem typem ruchacza.

Gość brzydki facet to tylko kolega
macie pecha, charakter sam nie wystarczy by byl trwaly zwiazek, trzeba sie podobac i pociagac druga strone by sie chcialo o to walczyc i w tym tkwic.

Gość Dżennifer
a kto mowi ze jestes.......sorry ale dziewczyna pol roku czekala i nic to pomyslala ze jakis nienormalny jestes...

Gość marzyciellkaaaaa
dlaczego piszesz, że WIĘKSZOŚĆ kobiet taka jest?! Bo jedna naciągaczka Cie zostawiła?! nie bądź śmieszny.

Gość brzydki facet to tylko kolega
dla imprezowych szalonych lasek taki brzydki cichy to co najwyzej kolega, wiec szukaj brzydkiej podobnej do ciebie, to cie nie zostawi, kazda inna ladniejsza zostawi albo nawet nie dopusci do siebie brzydala

Gość IMO12391
Bo najważniejszy jest Charakter(R) - co nie drogie samice? :D

Gość qwesxxdesxwsxsz
Kobiety chcą gościa co im się do najder dobiera a ty tego nie robiłeś więc poszukałem sobie kogoś innego. Proste.

Gość Dżennifer
dlaczego piszesz naciagaczka??? na co go naciagla ?? na pizze??.....czy bedac z facetem pol roku bez zadnego zblizenia bo pewnia nawet jej nie pocalowal ,nawet najlepsza pizza by mi sie znudzila...... ps widocznie az taki brzydki nie jestes :)

Gość zle ceujesz to tak masz
faceci z reguly sa smieszni, jedna dwie trzy zostawia i juz uwaza ze wszystkie takie sama ... z reszta sami sobie takie wybieracie :D widzialy galy co braly, wiec nie ma co wam wspolczuc

Gość hazo
sam sie przekonałeś ze kobiety to szmatławce. pamietaj kasa wygląd przygoda

Gość tak, potwierdzam
najwazniejszy charakter w tym najprzystojniejszym:)

Gość baranek na stoku
Może dziewczyna chciała spróbować z tobą być, ot tak po prostu, bo czemu nie? A wszyscy by tu tylko o naciąganiu na kasę lub seksie pisali. Może żeby zdać sobie sprawę, że nie można kogoś pokochać trzeba czasu? Bo przecież taki miły jest dla mnie, to i ja muszę coś mu dać, jemu jest ze mną dobrze, to może i mi będzie dobrze? Mija czas, a ona nadal widzi, że brzydki jesteś i myśli sobie, że jej synek też taki będzie. A cholera wie :D

Gość brzydki_facet
Czy naciągaczka ? sam już nie wiem.Może tego gościa co teraz z nim jest też naciąga ?

Gość madryfacet
zle ceujesz to tak masz faceci z reguly sa smieszni, jedna dwie trzy zostawia i juz uwaza ze wszystkie takie sama ... z reszta sami sobie takie wybieracie widzialy galy co braly, wiec nie ma co wam wspolczuc T Rodami tyczy się kobiet. Tyle piszecie, że faceci źli, zdradzają, biją, zostawiają sama z dzieckiem. Też same sobie takich wybieracie i też widziały gały co brały. I też po kilku przypadkach pisze ie o wszystkich.

Gość IMO12391
tak, potwierdzam "najwazniejszy charakter w tym najprzystojniejszym" ­ To nie podlega dyskusji, albowiem Przystojny = Wspaniały Charakter. Zawsze. :classic_cool:

Doceniają, tylko te mądre. Jak oglądacie się za pustymi super laskami, to nic dziwnego, że potem narzekacie. Może czas popatrzeć na normalne dziewczyny? Panowie, nie wygląd jest najważniejszy.

Gość IMO12391
Frog - od nadmiaru bzdur rozbolała mnie głowa. Lepiej pokaż cycki. :P

Wiedziałem że frajerzy zaczną komentować "leci na wygląd" "same sobie takich wybieracie" :D:D:D:D Autorze, tak bywa, ale to nie znaczy, że każda kobieta jest zła, wszak generalizowanie jest cechą ubogiego umysłu ;)

Gość brzydki_facet
Ja w przeciwieństwie do cwaniaczków-przystojniaczków mam do kobiet szacunek i nigdy bym takiej nie zostawił z dzieckiem a nawet bym swojej kobiety nie zdradził bo brzydzę się zdradą!

Gość ijjjikkdddjvj
Winami ale to dla kobiet wygląd partnera to podstawa.