Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydki_facet

Dlaczego kobiety nie doceniają dobrego charakteru u brzydali ?

Polecane posty

Gość IMO12391
Edzi - pokaż cycki, bo zaraz się poplujesz. :classic_cool:

Gość nie ma takiej zaleznosci
brzydki facet = dobry charakter :D:D:D:D smieszni jestescie

Gość IMO12391
Cicho Samotnik, bo zaraz Edzia Ci wytłumaczy, że to dlatego, iż jesteś kafeteryjną ciotą i zarzuci Ci jakąś "radą", którą można o pewną część ciała rozbić. :classic_cool:

Imo co do desperacji, to trafiłeś kulą w płot, daleko mi do niej :) To na tym forum widzę, że mężczyźni są zdesperowani w większości.

Gość przepiękne
Bo brzydcy nie mają rak łatwo jak piękni i muszą kombinować. Gdyby mieli takie możliwości jak piekni zachowywali by się tak samo jak oni. To nie ich zasługa że nie mają wyboru.

Gość IMO12391
Frog - czy ja gdzieś sugerowałem, że to Ty jesteś zdesperowana? Czyżbym niechcący trafił w czuły punkt? :P ­ Jeśli tak, to pokaż cycki, jeśli nie, to...pokaz cycki (Edzia też może). :classic_cool:

Gość IMO12391
Edzia - jaka Twa rada? Pewność Siebie? Charakter? Wnętrze? Asertywność? To już było - ale Twych cycków jeszcze nie było, dlatego wysil się na oryginalność i je pokaż. :classic_cool:

Musisz być pewny siebie, nieważne, ze ludzie mają cię za jakiegoś Ahmeda z grantami prosto z Iraku. xd

Moją radą jest to, żeby taki jeden z drugim nie płakali na kafe jak to źle mają tylko się brali za siebie :D Jeszcze ich nie widziałeś :p ?

Gość IMO12391
Frog - to pokaż raz jeszcze, tylko przygotuje lupę, aby znowu nie było, iż "nie widziałem". :P ­ Samotnik - ale, ale Pewność Siebie(R)! Ona ma wychodzić z głębi, nawet jak nie masz żadnych do niej podstaw! Że tak nie działa ludzka psychologia się pytasz? Nie prawda, po prostu jesteś 'Kafeteryjna Ciota' i nie słuchasz się "Rad"! :classic_cool:

Gość IMO12391
Krwawy Edward "Moją radą jest to, żeby taki jeden z drugim nie płakali na kafe jak to źle mają tylko się brali za siebie" ­ "Weź się za siebie", to takie nowe "wyjdź do ludzi". :D Edzia - cycki, bo bredzisz. :classic_cool:

Gość tfghghjtfgftgyfgyg
jakie tu sa cioty to szok, no i co z tego ze jestes brzydki, to nie powod zeby sie płaszczyc przed kobietami, dajesz sie dymac brzydal kazdej, olej je i idz na dziwki, baw sie nimi, inaczej te suki bawia sie toba, oko za oko

Gość IMO12391
Edzia - nie wychylaj się z tym 'Krasnalem', przecież jesteś tu niby nowa. :classic_cool: ­ Frog - to wina rozmiaru, nie mych oczu. :P

Gość tfghghjtfgftgyfgyg
ja mowie o takich dziwkach z charakteru, niete co przy drodze staoaj, teraz pelno szmat co czekaja tylko na penisa

Gość taki jeden facet 28
Prowo jak nic nie wierzę ,że można być aż tak nieogarniętym

Gość ivo7er
Drogie panie, litości! Co do niedoceniania dobrego charakteru brzydali: ależ doceniam to, tyle że facet musi mi się choć trochę podobać, żebym nie brzydziła się go pocałować, na przykład. Jeśli będzie całkiem brzydki, nie będzie z tego nic.

Gość tfghghjtfgftgyfgyg
facet kazda cie moze zarazic, wystarczy poczytac te mezatki na forum, dupia sie z kim popadnie a potem posty o wenerach, traktujakazda jakdziwke, bo w grunccie rzeczy one takie sa, nie patrz zeaniol z wygladu

Gość rada bogatego brzydala
Kobiety doceniają portfel faceta. Przy odpowiednio zasobnym uroda nie ma znaczenia. Nie narzekać tylko zarabiać a będziecie bzykali piękności tuzinami.