Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Missima

Patrzenie na orgazm u kobiety

Polecane posty

Mężowie, Kochankowie, słowem - Panowie, czy lubicie patrzeć na Waszą partnerkę, gdy wije się z rozkoszy pod wpływem właśnie Waszych pieszczot, ruchów, dotyku; w trakcie seksu, minetki? :-) Co Wam to daje? Co powoduje widok kochanki w takich erotycznych spazmach?:-P A może są tacy, którym jest to tak naprawdę obojętne?

Gość Zocha 0000
Wllasnie, ja tez chcetnie sie dowiem :-) Zapraszamy Panow do zdalnia relacji :-)

Gość rolf18
Moja była kochanka nakręciła film i dała mi do obejrzeć,... Wytrysnołem bez dotykania!

Film to też ciekawa sprawa. Podniecająca:-P Ale mi chodzi o patrzenie na kobietę w trakcie. Na jej zamglone oczy, wyginające się ciało...

Gość acordeon
zadrżenie ciała,a potem szlaban na dotyk

ale pytanie, a co was dziewczyny takiego podnieca jak widzicie jak pod wplywem waszych pieszczot wije sie wasz facet i macie odpowiedz.. tylko miej na uwadze autorko ze facet wyczowa kiedy partnerka udaje te "spazmy" i ja juz wolal bym zeby laska lezala cicho niz miala by udawac i wzdychac sztucznie jak to jej jest niby dobrze, w celu podniecenia bardziej swojego mena, wiecej popsujesz takim zachowaniem niz polepszysz doznania partnera

Gość rolf18
Hmmm,bardzo chciałem wtedy być na miejscu wibratora.

Gość acordeon
ach,ach,ach skończyłeś bo chcę dalej książkę poczytac....

Gość damianek25
ja mam natychmiast wytrysk Jest to bardzo podniecające

acordeon Miało być o tym, co fascynuje w przyglądaniu się kobiecemu orgazmowi, a nie o przykładach udawania.:-P

Trudno ten widok i przeżycia opisać słowami,ale jest to cudowna chwila

Gość Sympatyczny Pan
Dla każdego mężczyzny orgazm kobiety, z którą jest w łóżku powinien mieć niebagatelne znaczenie. Do tego, kiedy widzi się jak ona cudownie przeżywa, jak czeka na jeszcze:-P super

Gość Wederr
dla mnie to priorytet by doprowadzać ją do wrzenia; obserwuję ją wtedy i dostaję również megaorgazmu:-)

Gość Zocha 0000
A gdy go nie ma? Winicie się za to?

lordkoks 33. Rower nawet zimą. Streching, pilates, siłownia jak mam czas.:-) Wystarczy?;-) x TwojaFanaberia Jest to nieziemskie, zajebiste.:-P

Witam oschle. Musze przyznać się bez bicia, że dla mnie taaki widok jest bardzo... orgazmotwórczy. A w zestawieniu z tymi ehami i jękami.. powoduje, że tracę ogląd oceny sytuacji... i zmierzam galopem do eksplozji.. czegoś tam ;) Normalnie pralka się grzeje... ;) Pozdrawiam moje .. i nie moje gazele.

Osobiście lubię patrzeć na jej minę i ciało. To widać jak kobieta ma orgazm. Jeżeli kobieta od początku udawała orgazm będąc ze swoim partnerem to tego on nie rozpozna. Jeśli zaś oboje uczciwie podeszli do odkrycia tej "fali przyjemności" to już nie da się oszukać. Co mi to daje? Przyjemność, satysfakcję.

więc Fanaberia musisz go złowić :P A w temacie...to prawdziwa poezja :) Widok boski i działa bardzo pobudzająco :P

Kurczę, don_octavio, już się przestraszyłam, że to 1. pytanie było do mnie.:-P A Ty gdzie patrzysz? W jej oczy, czy inne miejsce? x Twoja Fanaberia No to żałuj, Kochana, że teraz go nie ma.:-) To bardzo motywujące dla kochanki z wielką wyobraźnią i dużym temperamentem.

Gość Zocha 0000
Sądzę, że jak da się zawsze rozpoznać, czy kobieta udaje orgazm. Szybkiego bicia serca się nie zagra... Dobrze mówię? ;-)

TF No to jednak patrzył, bo pisałaś jakby nie patrzył ..;) Albo mi się pobełtało.. To mnie zastanowiło przez moment, czy są łosie co np. patrzą na... no właśnie co jak nie na nią ? Mi się nie zdarzyło więc nie powiem... ;) Zyon :) Przywitałem się na tamtym temacie, spadnij i odpowiedz kurturanie :)