Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Missima

Patrzenie na orgazm u kobiety

Polecane posty

Gość sobietaka
wszystko pięknie, a mnie to peszy:-( nie wiem, co mam zrobić, ale jak dochodzę wolę skulić się w poduszkę. a on też się odwraca lub idzie do łazienki

Gość Rodrique.
sobietaka - to przykre, że masz takiego faceta. To prawdziwa przyjemność dla mężczyzny doprowadzić kobietę do wspaniałego orgazmu i patrzeć jak ona go przeżywa. W końcu to moja, faceta, zasługa, że ona tak reaguje, tak piekielnie się wznosi. Missi, pozdrawiam:-*

Gość On40:-)
Zocha Gdy kobieta nie ma orgazmu, fakt, to prawdziwa klapa. Dlatego trzeba tak się dobrać, znać swoje temperamenty by w łóżku było kurewsko dobrze. Dla mnie to bardzo ważne by babeczka fruwała w moich ramionach. Mam wtedy ochotę przelecieć ją jeszcze raz.:-P

Gość Zocha 0000
A wiecie, że ja też czasami się krępuję? :( On40- fajnie to określiłeś "k**ewsko dobrze" niesamowicie mi się to podoba! Masz + ;-) Wiem, że klapa, ale niestety czasami tak się zdarza... Fanaberia- bardzo głupie, lepiej cos zmienic, urozmacić ;-) JA NIE UDAJĘ! ;-)

Gość Zocha 0000
Facet a czy mógłbyś mnie tak przelecieć kurewsko dobrze

Gość hansklos
Uuuuu...Zocha nareszcie konkretne piszesz.

Gość dream ona
:-) facet to raczej nie potrafi:-P kiedy kobieta udaje? wtedy gdy no. facet myśli tylko o sobie i raz dwa kończy, a ona z sobie znanych powodów nie chce sprawić mu przykrości:-( tylko tym egoizmem on jej robi przykrość, drodzy Panowie:-)

Gość Zocha 0000
Ej, nie podszywajcie się pode mnie łobuzy! :(

Gość On40:-)
Zocha szukasz takiego który przeleci Cię kurewsko dobrze?:-P ale wtedy nie możesz się niczego wstydzić:-P

Ja potrafię udawać że mam orgazm. Dla zabawy. Nie raz partnerka myślała, że mam orgazm a ją w balona robiłem. Nooo, ale to podczas wygłupów. Podczas orgazmu u mężczyzn czuć pulsowanie penisa jak jest w środku kobiety. Są jeszcze tzw suche orgazmy, należą do bardzo delikatnych przy których sperma nie wypływa. Bardzo szybko wzwód po takim orgazmie powraca.

Gość ,Zullus:?
Twoja Fanaberia:) Ty strasznie szczujesz facetów tym swoim zdjęciem:))

Gość slewxw
przeciez to nie jej zdjecie tylko z gazety

Zullus:? skąd to zdziwienie - nie wiesz, że podstawa sukcesu to dobry PR :P

Gość Zocha 0000
On40 Ja wiem, żeby było ku***sko dobrze, to nie można się ograniczac. Hans, to pewnie Ty się za mnie podszyłeś! :(

Ja lubię pokazywać. Patrzeć też lubię. Pożądanie wzbudza, nie dotykam, widzę. Steruję głosem. Na przykład jak ma robić. Czy go uciskać czy lekko jeździć góra dół. Czy też ostro naciągać naplet i spuszczać w dół. Takie tam.

Gość twoja fanaberia usuwasz
zdjecie czy mam cie publicznie osmieszyc i totalnie zdemaskowac?

Gość pamietam jak fanaberia
pisala ze sukienke ze zdjecia kupila w zarze i takie tam buahahaha sciagnela zdjecie z neta :D

A jak mnie pustynię lubię gdy bardzo blisko jest przy mniae i ogląda zmianyjakiewe mnie zachodzą. Jak zmienia się moja twarz z czasem dotyku ówdzie. Ja ślinię palce i sobie je wtykam, masuję. A jak patrzy, mówię by mi tam napluł i oglądał moje dla niego się otwieranie. No i tyle o mnie.

Pustynię- ogląda. Pierdolony tłumacz. :/

Gość wrecz przeciwnie
nie ladnie wstawiac nie swoje fotki i zaciecie bronic ze sa twoje,nie lubie oszustow wiec usuwaj bo bedzie link do paru portali ze zdjeciem ok?

Gość sdfds43
To o czym piszecie to jest ch*j Prawdziwa przyjemność z patrzenia jest jak doprowadzi się kobietę do wytrysku (squirtingu). To najwyższa forma orgazmu jaki może przeżyć kobieta, niestety nie wszystkie to potrafią przed 40-stym rokiem życia :(

Gość wrecz przeciwnie
oj masz bloga masz i to nawet po finsku nie ? buahahaha :D

sdfds40 Sam zauważyłeś, że przed 40-tką niewszystkie to potrafią, więc nie ma co biadolić.:-P