Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Missima

Patrzenie na orgazm u kobiety

Polecane posty

Stawiam na Czesława ;) Zyon, Zorka 5 byłaby w sam raz.. zero retuszu ;) Tylko temu fotografowi dorównać..w maestrii łowczej .. prawie niemożliwe ;) Witaj A. Gazelomania umiarkowana.. ;)

Witam śnieżnie:-) Życzę ciekawego weekendu, upojnych poranków, nieziemskich widoków.:-)

Gość davos
i zeksu po uszy czy po pachy :D

Witam wszystkich a szczegolnie gospodarza;) a co do widokow to nie bardzo pamietam, ten czas plynie nieublaganie za to pamietam ze czulem sie wowczas cudownie rozpalony.

Gość Fantastyczna
mnie się marzy wypad w góry i namiętne wieczoro-poranki:-)

Gość davos
mi też chociaż góry nie muszą być wysokie ;)

Gość asienkaq123
a powiedzcie mi czy nie smiesza was te wszystkie pojekiwania, wykrecanie sie ciala? sama jak mam orgazm to wygladam komicznie. jakby mi ktos probowal odciac powietrze. wije sie jak zmijka, stekam, w ogole nie mam nad soba kontroli. w sumie to nie mam z tym problemu, choc wczesniej mialam. kobieta, ktora sie wykreca w konwulsjach ( z waszej przyczyny oczywiscie :) ) naprawde was tak podnieca?

Gość davos
ta naprawdę kocham się dla przyjemności i jeśli przyjemność sprawia wykrzywianie się wyginanie jeki i wzdychanie to jest malinkowo :classic_cool:

asienkaq Właśnie ta utrata kontroli powoduje, że jest rewelacyjnie. Nie myśl o tym, że to głupie. Z pewnością Twój facet jest zachwycony.:-)

Gość asienkaq123
dobrze wiedziec ;) maz mi jeczy o seans masturbacji i wlasnie sie wstydze tego jak dochodze sama, nie wyglada to estetycznie, ale teraz chyba sprobuje :) dzieki

Gość GeorgeSwen
Patrzenie na orgazm kochanki jest świetne. A patrzenie na siebie podczas masturbacji? Kiedy oboje się pieszczą naprzeciwko siebie? Polecam. Spojrzenie podnieconej napalonej kochanki megacudowne.:-P

Gość Jan@
uwielbiam to, moja dziewczyna tak mnie wtedy świdruje oczami, że wiem że zaraz będzie błagała o mocne rżnięcie. a orgazmy potem są przejmujące:-P

Gość amator kobiet
Missimo, odpowiadając w temacie: nie rozumiem kobiet, które wstydzą się pokazywać swoją rozkosz. To też na pewno zależy od partnera, od zaufania do niego. Dlatego w łóżku tylko pełna otwartość, zaufanie i realizacja tego czego pożądamy.

Gość on to ja
podrzucam bo lubię;-)

Gość ...Zullis?
Missima:) hej co u Ciebie po łyk-endzie?:)

Zulluss Łyk-end bardzo śnieżny, ale i interesujący. :-P A u Ciebie? Narty? x pendzior Myślę, że coś jest nie tak w Twoim seksie z żoną, skoro tak wygląda sytuacja.

Gość ...Zullis?
Jasne ze narty na nartach może być tez fajnie i interesująco:) robiłaś to na nartach?:)

Zulluss Ostatnio biegałam na nartach. O czymkolwiek innym myślisz, odpowiedź brzmi: nie. Niestety:-P

Gość Garros
zarówno wzajemne pieszczenie, lizanie jak i przeżywanie szczytowania, tylko razem patrząc na siebie:-P

Gość ...Zullis?
missima ja bym ci lizal cipke a ty szusowala bys na nartach-chciala bys?

Gość do Zullis?
bo akurat ciebie zechce?:-D przecież missi już ma kochanka. zaspałeś:-D

Gość do Zullis?
dopycham:-)

Gość Kawał faceta
pozdrawiam wszystkie seksowne babeczki:-P

Zullis - Zulluss :-) Nie, nie chciałabym. Daję lizać cipkę komu innemu.:-P Upojnego popołudnia:-)

to jest cudowne uczucie i bardzo podniecające widzieć jak kobiecie daje się rozkosz podczas namiętnych pieszczot i uwielbiam patrzeć prosto w oczka kobiecie gdy ona osiąga orgazm.

Mój mężczyzna lubi na mnie patrzeć kiedy powoli rozgrzewam się.. potem dołącza do mnie i zaczyna się prawdziwa uczta :) On uwielbia patrzeć na mnie a ja tracę kontrolę nad sobą, odpływam, drżę pod jego dotykiem a czasem, kiedy przeżyję megarozkosz - płaczę.. uwielbiam patrzeć kiedy on szczytuje.. to jego spojrzenie.. na samą myśl o tym puls mi przyśpiesza..