Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAŁA_1

ciągle pech ..

Polecane posty

Gość MAŁA_1

witam, mam problem od roku staramy się z partnerem o dzidzie. Pół roku temu okazało się że jego plemniki są zbyt wolne, że moje zajście w ciąże będzie cudem. Miesiączka skończyła mi się 27 grudnia, mam cykle co 30 dni. Uprawialiśmy seks 31 grudnia i 1 stycznia w dni płodne. 2 dni po stosunku moja temperatura w pochwie wynosiła 37.5 i do dzisiejszego dnia taka się trzyma bez zmian. Czy to może w jakim kolwiek stopniu oznaczać wymarzoną ciąże? ;

ilo dniowe masz miesiączki że 31 grudnia miałaś owulację? jeśli 27 grudnia skończyłaś okres i nawet trwał 7 dni to 31 grudnia miałaś 11 dzień cyklu.. to tak za wcześnie na dni płodne chyba przy cyklach 30dniowych..

Gość MAŁA_1
8 dniowe.

Gość pragmatyczne podejście do życi
Zrób sobie Bejbusa z innym mężczyzną, który ma lepsze plemniki :D

Gość a siebie badałaś?
moze ci sie wydaje ze masz owulacje? najlepiej wine na faceta zrzucić!

Gość MAŁA_1
temepratura w pochwie utrzymuje sie 37,5 37,6 . Od 2 dni bolą mnie bardzo sutki, a jak dotknę to już w ogóle, dzisiaj cały dzień mnie muli i rzołądek boli ; < już sama nie wiem.. ; <

Gość dshdhsd
Jak bardzo bolą cię brodawki to możliwe że zaszłaś w ciążę. Pasuje jeszcze żebys zrobiła test.

Gość dziecko planuje
a na test to jej nie stać :D temperature se mierzy i myśli czy jest w ciąży. Boże, babo! mnie sutki bolą jak zmarznę. więc dla mnie to żadna oznaka ciąży nie jest. i nie, nie jestem w ciąży. byłam jeszcze nie dawno, ale ja poszłam do apteki i kupiłam test za dyche, i sprawa była jasna. a Ty siedzisz i od tygodnia się zastanawiasz mierząc temperaturę i wymyślając sobie objawy ciąży: BRAWO! gratuluję ynteligęcji :D

Gość sdfghjmk,xcvbnm
prowadziłaś wcześniej monitoring cyklu? Podwyższona temperatura w pochwie może utrzymywać się dzień przed miesiączką