Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onasamotna30

SPOTYKAM SIE Z CZARNYM FACETEM JEST OK ALE SIE BOJE...

Polecane posty

Gość onasamotna30

Poznalismy sie w collegu, on ma 33 lata, ja 30 i mieszkamy na wyspach. on pracuje na lotnisku, lubie jego spokoj etc. Uwielbiam seks z nim - wypelnia mnie calkowicie, ma duzego ale nie przesadza co mi bardzo odpowiada. Dzwonimy do siebie, spotykamy sie, ale czy warto sie z kims takim wiazac? On mi sie podoba fizycznie, uwielbiam jego zapach, lubie z nim przebywac, ale on mam ale dziecko, ktore ma 3 lata. Z matka dziecka nie chce miec nic wspolnego, bo okazala sie oszustka (ma inne obywatelstwo niz mowwila, klamie, wyludza kase etc). Czy ktos byl sw takiej sytuacji? On ma obywatelstwo brytyjskie juz, takze wiem ze ze mna nie byc ze wzgledu na papiery.

"...czy warto sie z kims takim wiazac ?.." to znaczy z kim , z jakim ?

Gość powiedz mu ze wpadliscie
to sie przekonasz :P

Gość male pytanko
Robilas testy na HIV?

Gość onasamotna30
zabezpieczenia uzywamy. raczej o tej wpadce to raczej nie chybA:p Tzn chodzi mi o to ze ma dziecko, co w polsce powwiedza, bo wiadomo jacy sa polacy w polsce. uwielbiam jak jest blisko obok mnie, uwielbiam nas niego patrzec.... jest taki szczuply, bez sadla... hehe

Gość londyńska elfica
jeżeli wypełnia cie całkowicie to nad czym sie zastanawiasz?

Gość lingwistka
Polacy to z dużej litery . A co tam na lotnisku robi -managment powierzchni płaskich czy coś wyżej ? A wychowanie jego czekoladki -za to cię nie zlinczują.

gdyby miał żółte slipki, czerwony nos i i usiadłby na zielonej trawie z piomarańczą w dłoni, to z jego białymi zębami można by oczopląsu dostać od samego spojrzenia słuszną linię mają władze UK przy budowaniu tęczowej przyszłości Obojga Narodów :P:P:P

Gość onasamotna30
no niestety, prscvuje jako cleaner na lotnisku, bagaze itd. Jestem sama juz od 3,5 roku, nie moge znalezc nikogo, wczesniej sie spotykalam tez z tej szkoly, asle na kawie sdie skonczylo, bo byl wulgsrny itd,. Ten jest inny. Nie zeby to byla jakAS MILOSC ,ALE JEST W PORZADKU:)

Gość Zuzanna Amelia & 8
Onasamotna30 - A z jakiego kraju on pochodzi ?

Gość t teresa stress
No tak czarny i duży kuraś i polka już leci.

Gość sjdhjsdhjs
dowcipny przedmówco zadam ci zagadke: A dlaczego biali jedzą czarną czekoladę?

Gość Onasamotna30
On jest katolikiem.pochodzi z nigerii.nie o to chodzi,ze m jest czarny I ja na niego lece.najpierw byly rozmowy na uczelni,potem spotkalismy sie kilka razy.powiedzialam ze chce ogladac taki a taki film to go kupil. Dziecko tez swoje zabeypieczyl bo odklada na jej szkole juz.widze ze w jakis sposob jest odpowiedzialny. Przepraszam za bledy,ale pisze zt rzesacego sie autobusu:p

Gość onasamotna30
mam wielu kolegow o tym kolorze skory, ale to znowu nie powod, aby sie rzucac na pierwszego lepszego. Sama nie wiem czy isc w to i brnac dalej... Ale z drugiej strony on daje mi spokoj. Tak to odczuwam. No i seks nie jest super wymyslny, ale czuje sie dobrze z nim..szczxegolnie jak mu jest dobrze i on jeczy ... bardzo m isie to podoba:)

Gość prawda w oczy kole i tyle!
a nie boisz sie, ze jak z nim bedziesz, potem przyjdzie dziecko to je wywiezie do Afryki? Takie przypadki sie zdarzaja przeciez. A ogolnie to moglabys byc bardziej rozsadna i spotkac sie z Polakiem, a nie jakims czarnym

Gość onasamotna30
a czy sa szczesliwe pary , ktore sa mieszane jak nasza? Podoba m isie jego tok myslenia,tzn np widzi jakas muzyke w tv to mowi, ze kiedys bylo mniej seksu w tych slowach i videoklipach a teraz to az sie sluchac i patrzec nie chce. Cos tam w glowie ma. Ale np nie mial kawy w domu rano a ja chcialam sie napic to nie poszedl i nie kupil. To mi sie nie podobalo.

Gość uwazaj na tych bo oni chca
dla papierow sie zenic, a potem zdradzaja.... albo i niby udaja ze kochaja a i tak maja kogos na boku. to niewierny narod:P chociaz nasi rodacy tez do najwierniejszych nie naleza. chyba nawet nie zalezy od narodowosci ale od tego, jaki czlowiek jest. ciezki masz orzech do zgryzienia

Gość KATOWICE HELLLOOO
A ja mieszkam w Katowich i duzo ich przyjezdza tutaj. Podrywaja polki na imprezach czy nawet w tramwaju czy w kolejce do kasy!!! Chodzi im tylko o seks a laski sie godza na to, bo " jak ito on przystojny" Mozecie ich znalezc w CITY PUBIE bo tam za darmo sie wchodzi hahahahahaaa

Gość gruba ryba z manhatanu
rozne sa zwiazki. jest tu tez topik co jakas dziewczyna spotyka sie z o 12 lat starszym facetem. rozne sa sytuacje.

Gość przykro mi.........
jeśli liczysz na stały i udany związek z Afrykańczykiem to marne szanse dziewczyno, mówię z doświadczenia bliskich mi osób. Moja siostra miała takiego "partnera" to została sama z dzieckiem, druga była w dłuższym związku z takim facetem i nic dobrego z tego nie wyszło. oszukują, zdradzają itd. szkoda słów, też została z dzieckiem sama. Oczywiście najgorzej to żal dzieci bo co one są winne. Co do dzieci to nigdy nie wstydziłam się i nie wstydzę, że mam siostrzenice mulatki. To wszystko zależy od podejścia. Udanych związków mieszanych jest naprawdę mało.

Gość przykro mi.........
jeśli liczysz na stały i udany związek z Afrykańczykiem to marne szanse dziewczyno, mówię z doświadczenia bliskich mi osób. Moja siostra miała takiego "partnera" to została sama z dzieckiem, druga była w dłuższym związku z takim facetem i nic dobrego z tego nie wyszło. oszukują, zdradzają itd. szkoda słów, też została z dzieckiem sama. Oczywiście najgorzej to żal dzieci bo co one są winne. Co do dzieci to nigdy nie wstydziłam się i nie wstydzę, że mam siostrzenice mulatki. To wszystko zależy od podejścia. Udanych związków mieszanych jest naprawdę mało.

Gość danielllaaaa
Jak chrześcijanin- sprawdź czy prawda , przepytaj go !! To pół biedy...

Gość to ci powiem
do Polski oczywiście

Gość to ci powiem
do Polski oczywiście

jakie on ma kontakty ze swoim dzieckiem? Jeśli nie ma żadnych to od ciebie zwieje jak tylko zajdziesz. Nie wiem od czego to zależy ale wszystkie Polki które znam które są w.związkach z kolorowymi baaardzo szybko zaszły w ciążę a tatuś zwial w sina dal. Pomimo gorących zapewnień o uczuciach i innych duperelach.

Gość onasamotna30
ma dobry kontakt z dzieckiem jak wczesniej napisalam uczestnicz\y w zyciu dziecka, zalozyl nawet konto na ktore wplaca kase dla dziecka. Szczerze powiedziawszy nie bylo mi lepiej w lozku niz z nim. non stop mysle o nim. kurcze. chyba sie rozochocilam,ale tak naprawde to dopiero teraz spotykam sie z kims po dluzszym okresie czasu. Zobbaczymy jak to wyjdzie w praniu. ja w kazdym badz razie uwaznie obserwuje. jedziemy do Hiszpanii na kilka dni, kupi bilety itd bo ja mu zapowiedzialam ze grosza nie mam, bo wydalam ekstra pieniadze na prezenty swiateczne ze jak chce to moze mi kupic i mozemy razem jechac.wiec kupil:) i zabukowal hotel.

Murzyn sprzątający na lotnisku w Angli jest śmieciem, nikim. Tak samo Polak za granicą na zmywaku. Nie dość, że nikt ich tam nie chce, nie lubi to jeszcze wykonują najgorszą pracę. Masz do wyboru albo ruchać się ze śmieciem albo wracać do Polski, bo żaden Anglik nie spojrzy na brudną Polkę, chyba, że w desperacji.

Gość onasamotna30
No ale chyba sa szczesliwe ziazki mieszane? Rozumiem, ze sa plusy i minusy ale wole mojego murzynka jak narazie ktory sprzata na lotnisku niz polaka plumbiarza:P a zreszta ...zobaczymy jak to bedzie bo na sile nic nie bede robila. uwielbiam robic TO znim ,sprawia mi to wielka frajde, jemu chyba tez... Moze jestem zboczona ale chcialabym sprobowac od tylu,mam 30 ma karku a nigdy tego nie robilam.

Gość onasamotna30
wczoraj sie z nim spotkalam. uhotowal obiad (lubi gotowac), ja potem herbatke, on piwo.ogladalismy komedie no i potwem bylo cudnie. Jest mi z nim dobrze. kupil bilet i lecimy na kilka dnido iszpanii... ahhh

Gość onasamotna30
nie mam z kim gadac ,wiec pisze tu.... bylo m idpbrze wczoraj , jemu tez. wzial mnie na rece, posadzil na komodce, rozbieral, ja jego, potem przenieslismy sie na lozko... uwielbiam jego ramiona, ktore widze jak mnie oplataja, jego klate, jest szczuply i wysportowany... kiedy widze, jak chce mnie calowac, jak chce mnie piescic, calowac, jak chce mnie poczuc w srodku... napisal mi smsa ze jeszcze czuje mnie i moje cieplo... ahhh