Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onasamotna30

SPOTYKAM SIE Z CZARNYM FACETEM JEST OK ALE SIE BOJE...

Polecane posty

Gość gość
powiem tak. Facet podoba ci się, dobrze się z nim czujesz tak? pasuje ci w łóżku i poza nic. Ok ma dziecko, ale o nie dba. Więc na co ty jeszcze czekasz? widzisz że mu zależy? tobie zalezy? to próbuj, najwyżej się nie uda. a tam stereotypy że polka i leci na czarnego. g***o prawda. ja tam nie widze jakiejś różnicy, czarny czy biały. Człowiek to człowiek i tyle;) poza tym uwierz mi że cie rozumiem/. Bierz sie za niego;) lepiej żałowac ze sie próbowało niz ze sie przepusciło okazje

Gość gość
Nie zwracaj uwagi na rasistowskie opinie i dyskryminacje Kolor skory nie jest wazny wazny jest facet jego charakter i co do siebie czujecie co Ty czujesz.Lozko to 70% zwiazku wazne wiec jesli wam dobrze to super a po czarnym facecie ciezko ci bedzie z innym.Czarni sa bardzo zaangazowani w lozku pieszcza cie i masz super orgazm,lubia calowac wszedzie ,sam kontrast Ty biala on czarny daje wam spelnienie .Jesli lubisz czarnego faceta tak juz bedzie zawsze .Nie patrz na innych idz na calosc sex jest b wazny a potem sama ocenisz ........Ja mam faceta czarnego od 4 lat jest nam super mieszkamy w Londynie pa