Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 edward.nozycoreki

FRYZJER-ZAROBKI

Polecane posty

Go艣膰 XXXXXXXXXXX11111
TAK ALE ZROZUMCIE FRYZJERKI , BO MY NIE PODNOSIMY CEN PO TO ABY SIE DOROBIC ALE PO TO ABY POKRYC KOSZTY

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sasdsada
moge odpisac tak samo a my klienci tez mamy kryzys(jak wszyscy) i nas nie stac zrozumcie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 XXXXXXXXXXX11111
NIE MAM POJECIA CZY WARTO CIAGNAC TO DALEJ BO ZA JAKIES 3 LATA PRZEPROWADZAM SIE DO NOWEGO DOMU 40KM DALEJ

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 XXXXXXXXXXX11111
ROZUMIEM ROZUMIEM WSZYSCY MAMY MALE ZAROBKI I KOLO SIE KRECI

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skarpetka22
a nie za艂apiesz sie na dofinansowanie unijne?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 XXXXXXXXXXX11111
DOSTA艁AM JUZ 6LAT TEMU ALE PO CO MI DOFINANSOWANIE JAK JEST MALO KLIENTEK;-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skarpetka22
niekt贸rzy id膮 dla szpanu do tych drogich generalnie 偶ycie, konsumpcja dro偶eji i ludzie najpierw p艂ac膮 rachunki, potem mysl膮 o fryzurze mo偶e to poczatek roku..poczekaj, musisz z czego艣 偶y膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hfdjsbdhf
>>XXXXXXXXXXX11111 "JA MAM SALON 6 LAT I ZROKU NA ROK JEST WIEKSZA LIPA" A mo偶e z twoimi us艂ugami i ofertami jest co艣 nie tak. Mo偶e nie idziesz dok艂adnie z "duchem czasu", mo偶e po prostu nie masz tego drygu zawodowego? Nie wiem i nie chc臋 ci臋 do艂owa膰, ale mo偶e pomy艣l nad tym co pisz臋? Ja mam ulubiony salon fryzjerski od lat, fryzjerki strzyg膮 tak jak sobie wymarz臋, nie wa偶ne jak膮 chc臋 fryzur臋 i j膮 mam. Nie wiem jak te dziewczyny to robi膮, ale swoj膮 prac臋 wykonuj膮 zaj.bi艣cie. Cz臋sto niekt贸rych brakuje, bo je偶d偶膮 na jakie艣 spotkania, dokszta艂cania, cuda wianki... i na g艂owie robi膮 cudo wed艂ug widzi mi si臋 klienta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hfdjsbdhf
I dodam, 偶e maj膮 tyle klient贸w, 偶e zdarza si臋, 偶e trzeba sobie termin zrobi膰. Cen od przynajmniej 2 lat nie podnosz膮, bo salon multum zarabia... i wcale salon nie jest drogi, a po prostu ma 艣wietne fryzjerki. Ludzi tam zawsze jak mr贸wek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 XXXXXXXXXXX11111
MYSLE ZE Z TYM NIE JEST ZLE ,ZAWSZE FASCYNOWA艁O MNIE FRYZJERSTWO I STARAM SIE ISC Z CZASEM

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hfdjsbdhf
XXXXXXXXXXX11111, no nie mnie ocenia膰 twoj膮 prac臋, bo nie ci臋艂a艣 mi w艂os贸w, ale... sama pracujesz czy masz inne fryzjerki? Jak z us艂ugami? Bo na przyk艂ad mia艂am taki epizod, 偶e m贸j salon by艂 w renowacji i kurcze musia艂am i艣膰 do innego fryzjera, a zapragn臋艂am sobie warkoczyki wplatane, no i sp臋dzi艂am w tym salonie oko艂o 4-5 godzin i mia艂am te warkoczyki, ale po tygodniu zacz臋艂y si臋 zsuwa膰. Zdj臋艂am sama warkoczyki i przebola艂am jako艣 i jak otworzyli m贸j ulubiony, posz艂am, aby tam mi zrobi艂y dziewczyny. Zlecia艂o si臋 ich 5, warkoczyki super zrobione i to w zaledwie 1,5 godziny. To tylko przyk艂ad, ale mo偶e co艣 z twoimi us艂ugami nie tak, mo偶e sama nie wyrabiasz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hfdjsbdhf
Wiesz, nie do艣膰 偶e robi艂y super, 偶e mi si臋 trzyma艂y misi膮cami (z przeplataniem odrost贸w) to w dodatku by艂y super zorganizowane. Podzieli艂y mi g艂ow臋 na 4 i 4 robi艂y warkocze a pi膮ta podawa艂a im pasma i wyka艅cza艂a (zgrzewa艂a na dole). Normalnie czad. Mo偶e co艣 z organizacj膮 nie tak u ciebie, mo偶e za ma艂o fryzjerek, us艂ug? No nie wiem, ale sugeruj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 XXXXXXXXXXX11111
NIE BY艁O BY TRAGEDI ALE JA MUSZE DAC1000ZL NA ZUS 1000ZL NA LOKAL I DOTEGO KOSMETYKI WODA PRAD WIEC WIDZICIE ILE MUSZE SIE NAPRACOWAC ABY ZAROBIC NA KOSZTY A CEN PODNIESC NIE MOGE

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hfdjsbdhf
Wnioskuj臋, 偶e pracujesz sama... no to nie 艂atwo masz, to fakt... ale samej niestety b臋dzie ci coraz ci臋偶ej. My艣la艂a艣 na pocz膮tku o praktykantach? Zacznij mo偶e przyjmowa膰 praktykant贸w na pocz膮tek i zrobi膮 za ciebie to, na co ty czasu traci膰 nie b臋dziesz i powolutku do przodu(?). No nie wiem kurcze, ale pami臋tam, 偶e w moim ulubionym salonie kiedy艣 by艂o du偶o praktykantek a mniej fryzjerek, ale dobrych fryzjerek, zorganizowanych i obrotnych. Teraz w og贸le praktykantek nie ma. No nie wiem... co艣 ci szpini, bo tak czy inaczej, popyt na fryzjer贸w jest, ale gdzie tw贸j problem, tego mnie nie wiedzie膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 XXXXXXXXXXX11111
MIESZKAM WE WIOSCE I DO MOJEJ WIOSKI JEST DOLACZONA INNA WIOSKA I NA TE 2 MIEJSCOWOSCI JEST 8 SALONOW A JA OTWAR艁AM JAKO 7

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hfdjsbdhf
Wiesz co? No wioska, czy nie wioska, ale chyba jakie艣 dzieciaki i m艂odzie偶 jest. Mo偶e poszukaj praktykantek (najpierw dowiedz si臋, czy mo偶esz mie膰 praktykant贸w, ale s膮dz臋 偶e tak, bo szefowa salonu do kt贸rego ja chodz臋 ma salon, mia艂a praktykant贸w a jest po zawod贸wce fryzjerskiej). Jak ju偶 b臋dziesz pewna 偶e mo偶esz mie膰 praktykant贸w, wywie艣 og艂oszenie (ale nie p贸藕niej ni偶 w lutym), 偶e potrzebujesz praktykant贸w, a raczej na pewno znajdzie si臋 dziewczyna najmniej jedna, kt贸ra b臋dzie chcia艂a uczy膰 si臋 jako fryzjerka i ty b臋dziesz j膮 przyucza艂a do zawodu, ale na pocz膮tku jak zawsze, b臋dzie robi艂a to, na co ty traci膰 czasu nie b臋dziesz. Nie wiem, czy dzi艣 praktyki fryzjerskie s膮 p艂atne, ale o ile pami臋tam sprzed paru lat, szefowa moich fryzjerek jak mia艂a praktykantki, to im wyp艂aty p艂aci艂 bodaj偶e zus (albo pa艅stwo), tak wi臋c ona nie inwestowa艂a pieni臋dzy opr贸cz czasu w przyuczanie do zawodu, ale to wiesz na lajt i potem, jak ju偶 taka praktykantka b臋dzie na drugim czy trzecim roku szko艂y, to i b臋dzie umia艂a ci膮膰 (o ile po艣wi臋cisz jej czasu aby j膮 nauczy膰) i b臋dzie ci 艂atwiej, a potem znowu kolejna/kolejne i tak powolutku do przodu. Mo偶e nie b臋dzie tak 藕le jak masz teraz (?).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 XXXXXXXXXXX11111
JA MOGE MIEC TYLKO ZASTANAWIAM SIE PO CO ? JAK JEST MA艁O LUDZI A NIE CHE ZROBIC UCZENNICY NADZIEJE A JAK BEDE MUSIALA ZAMKNAC TO NIE SKONCZY

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ciocia.Dobra.Rada
Zmie艅 miejsce pracy!!! Fryzjerzy po kilku latach pracy wpadaja w rutyne a ludziom sie nudza fryzjerzy. Jak jestes nowa to jest szal a pozniej przyjdzie jedna 5 raz z kolei, poprzewraca jej sie w tylku bo chcialaby taniej bo jest stala klientka, cos nowego innego chociaz ma 5 wlosow na krzy偶, obsmaruje i tracisz 20 osob a od 21 do 40 przekaza dalej ze slyszaly ze z TA fryzjerka jest cos nie tak. Szczegolnie na wiochach to dzia艂a. Wiem bo slysze jak kobiety marudza na innych. Ja zanim wypuszcze klienta pytam czy jest zadowolony, czy cos poprawic, zmienic i zawsze staram sie zrobic to co KLIENT chce! nie to co ja bym chciala. Chyba ze widze ze jest nie zdecydowany, wtedy mowie co mozna na dzien dzisiejszy zrobic, czasami odradzam jak np Pan ostatnio chcia艂 " na grzybka " :D Ja jestem na malym zusie, nie place za lokal, ale juz jak wejde na normalny to albo zwijam interes albo sie przenosze. Cen tez nie moge miec mniejszych bo nie moge wyjsc na zero!!! Nie po to wkladam w to tyle wysilku. A co do STYLISTOW "kreator贸w" kt贸rzy kasuja 250 za strzyzenie... hmmm... widzia艂am efekty i zawiedzione w艂a艣cicielki fryzur! Trzeba miec tupet zeby brac tyle kasy za takie COS...

Udost臋pnij ten post