Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy darowałybyście

Czy darowałybyście jakby jakiś mężczyzna uderzył wasze dziecko w twarz?

Polecane posty

Gość czy darowałybyście

Czy darowalibyście jakby wasz mężczyzna z którym tworzycie nowy związek uderzył waszego 8letniego syna w twarz???? czy nie?? była impreza, byli moi rodzice a mój syn rozbił szklanke, niestety obok był mój facet i splamił sobie białe spodnie sokiem z czarnej pożeczki, wściekł się i uderzył mojego syna przy wszystkich. Moi rodzice byli wściekli, kłócili się z nim ale mój powiedział tyle że następnym razem mocniej go jebnie.

Gość lajf is brutal of zasackas
NIGDY!!! bedzie bil ciebie i jego

Gość asljkhdsajk
czy to prowo ??? :O wykopałabym takiego na zbity pysk. Uderzył dziecko bo upuściło szklankę ????? szok

Gość ___bez komentarza
nigdy w życiu, dziecko uderzy najpierw w twarz a później będzie walił z pięści, ciebie też to nie ominie. Zresztą skoro spodnie są ważniejsze dla niego od człowieka... ???:O

Gość Nie pozwoliłabym na to
Na kopach bym go ze schodów spuściła.

Gość gratki
zajebisty nowy zwiazek- patologiczny pewnie nawet nie wiesz ze twoje dziecko nienawidzi tego fagasa (swoja droga facet w bialych portkach :-D wiocha) i w krotce znienawidzi i ciebie podrosnie to wpierdoli i jemu i tobie i tego temu dziecku zycze jakbys miala troche godnosci i szacunku to bys tego fagasa puscila bokiem ale pewnie jestes brzydkim i glupim pasztetem i nie stac cie nalepszego faceta - tylko patologis na ciebie leci :-/

Gość czy darowałybyście
Nie prowo, ja się wprowadziłam do niego. Do domu jego rodziców. Ciągłe awantury, kłótnie z jego rodzicami. Oni wypominają mu że sprowadził obcą dziewuche z małym dzieckiem do domu. W dodatku słyszałam jak ta baba obrażała mojego ojca. Oni są prostymi ludźmi którzy mają własną gospodarke(mieszkamy w chwili obecnej na wsi) a mój ojciec to człowiek wpływowy i przy kasie. Matka mojego M opowiadała już nawet po swoich koleżankach że to złodziej.

Gość xioaolin
a jak ty zareagowałaś?

Gość WrrrOna
Nie pozwól sobie na to !!! Błagam Cie! spieprzysz sobie zycie kobieto!!!! Zostaw tego człowiek póki bedzie za późno! On nie ma szacunku ani do Ciebie ani Twoich rodziców a tymbardziej Twojego syna! Przeciez to oczywiste że specjalnie nie rozbił tej szklanki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bedziesz żałować, i wspominać jeżeli się z nim nie rozejdziesz moją radę! Możesz mi zaufac!

Gość facet prawie 40letni
Ja bym zaraz policję wzywał i śmiecia udupił. Wy pewnie się go wszyscy boicie i goowno zrobiliście. Może skoorwiel by z równym sobie stanął do bicia? Pewnie szczyl by se te białe portki splamił kałem. Nie toleruję śmieci bijących dzieci.

Gość lajf is brutal of zasackas
zostaw zanim ci drugiego nie machnie, lodziarz wiesniacki

Gość facet prawie 40letni
Mam tylko nadzieję, że dzieciak przeżyje pod opieką tego śmiecia i odda mu podwójnie za 15 lat. Co za patologia. Kur... Co z Ciebie za matka? Narażać dzieciaka dla jakiegoś cwela. Wstyd.

Gość weranika ujmuj jun
Jeśli byłby dobry w łóżku to darowalabym.

To jest prowokacja. Nie wierzę, że mając ojca wpływowego i przy kasie poszłabyś mieszkać do prostaka na gospodarkę na wsi. Musiałabyś być chora psychicznie. Daruj już sobie wypisywanie głupot.

Gość daj jakies namiary na gościa
to zrobi się porządek.

Gość do facet 40letni
Tylko ty sobie wyobraź że rodzice tej dziewczyny w głębi duszy napewno są wdzięczni że nie mają córki na karku. Ty też jakby jakiś mężczyzna twojej córki uderzył jej dziecko nie przejmowałbyś się tym bo problemu nie byłoby w domu.

Gość wizyty czym
Taki mężczyzna to samiec alfa a takich lubią a nawet kochają kobiety A czuły, mężczyzna, który byłby świetnym dobrym ojcem nigdy nim nie zostanie.

Gość gratki
zostaw moze syna pod opieka swoich rodzicow bo narazasz bezpieczenstwo dziecka nie jestes dobra matka bo przeczysz definicji matki- osoby ktora ma chornic i dbac o dziecko twoi starzy reaguja dobrze i wlasciwie na krzywde dziecka- jak jest bite wiec lepiej nadaja sie do opieki nad nim

Gość motor w otor
pocieszyciele sa dla wiernych a biznesik stary to sie rozlicza jak w skarbówce

Gość hubba bubbaaaaaa
ale słabe prowo albo studenci robia badania, haha ale gdyby jakims cudem nie, to ciekawe jak zareagowała reszta osób będących przy tej sytuacji? ten koleś to psychol i należy jak najszybciej mocno kopnąć go w dupę w tych białych portkach; skoro uderzył dziecko za rozbitą szklankę i plamę na spodniach, to co będzie jak dzieciak stłucze szybę piłką? zabije?

Gość czy darowałybyście
Narazie się do niego nie odzywam. Liczę że sam jakoś wyjaśni tą sytuacje, przeprosi i może jakoś się porozumiemy. Narazie jakoś nic się na to nie zanosi, jedynie jego matka mówi że nie potrafie wychować dzieciaka.

Gość nie darowałbym jakby jakiś
koleś uderzył moje dziecko, mojego wnuka zajebałbym jak psa!!!

Gość hubba bubbaaaaaa
wierzysz w to? koleś własnie pokazal całą prawdę o sobie, nie zmieni się i będzie tylko gorzej, nie wiem jakim bucem trzeba być, że bić dziecko i jeszcze za coś takiego, a ty jeśli nic z tym nie zrobisz, to powinni ci odebrać dzieciaka

Gość czy darowałybyście
Moi rodzice widzieli całą sytuacje, kłócili się z nim ale zaś sami mnie przed nim ostrzegali. I co? wróce teraz do rodziców i oni będą się cieszyć z tego że mieli racje. Tego się też boje i chyba tego się boje najbardziej.

Gość hubba bubbaaaaaa
a poza tym, to własnie pokazujemy jak to przemoc rodzi przemoc, pomijam to, że tu kilka osob włącznie ze mną jebnęło by gościowi, to jeszcze życzycie żeby dzieciak tez wyrósł na takiego co to leje innych i będzie się potem wyzywał na swoich dzieciach, bo taki dostanie wzorzec; mój samiec alfa nigdy by nikogo nie uderzył, chyba że w obronie w sytuacji zagrożenia, a jest alfa jak cholera :)

Gość hubba bubbaaaaaa
przecież i tak wyszło już że mieli rację, więc co za różnica? ten facet to gnój agresywny, będzie lał ciebie i dziecko, idź na kurs samoobrony, może jak mu kilka razy skutecznie spuścisz łomot to otrzeźwieje, a może nie i po nocy nożem zarżnie, przemoc rodzi przemoc i tyle, a ów gość to patologia

Gość ale jakby kobieta lała dziecko
to nie byłoby takiej krytyki!!!

Gość raid gdybym
Takie bydle znajdzie rodzinę a czuły, porządny mężczyzna spędzi życie samotnie marząc o założeniu własnej rodziny eh... Co za dziwne czasu.

Gość hubba bubbaaaaaa
nie ma znaczenia, facet czy kobieta, czy obojnak, uderzenie dziecka za stłuczenie szklanki to patologia

Gość Izabellaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
głupia cipo bój sie tego ze ten facet bedzie lał Twoje dziecko a nie ze bedziesz musiała wrócic do rodziców !!