Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafal___

Mam 20 lat i nigdy nie miałem seksu

Polecane posty

Gość rafal___

Ostatnio chyba na kafe ktoś napisał, że ma podobnie a ktoś inny mu napisał, że w tym wieku ludzie za przeproszeniem sie pie.. jak króliki. Może to głupie ale z nerwów rzuciłem klawiaturą o blat :o już mam dosc tego, jeszcze ten tekst, pomyślcie tylko co może sobie mówić dorosły już, który nigdy nie dostał seksu, gdy inni robią to codziennie po kilka razy, gdy założyć że są od 3 lat parą i to robia min. raz dziennie wychodzi prawie tysiąc. 1000 walenia. TYSIAC GDY JA ANI RAZU. JA TEŻ CHCĘ seksu, jestem tylko człowiekiem, nie ma co udawać przed sobą, że ta sytuacja mi sprzyja,bo nie. Masturbuję się, tyle tylko, zawsze na końcu wyzywam od najgorszych w myślach wystepującą aktorkę. Pewnie sporo podobnych tematów, ale prosze nie usuwać.....jak nieudacznik się czuję.

Gość stary prawik Grzesław
zjedź z gruchy, a złość i frustracja miną :classic_cool:

Gość alecooztego
No faktycznie ciezka sprawa, ale znam kilku prawiczkow w tym wieku.

Gość hcgfg
nie rozumiem jednego masz 20 lat i nie masz dziewczyny. Co Cię blokuje przed kontaktem z dziewczynami? nie wiesz jak do nich podejśc i zagadać w czym problem?

Gość izmarł
BOCIAN CZY TO TY???????

Gość izmarł
Rafał wiem, że to Ty!

Gość hcgfg
wszyscy jesteśmy tylko ludźmi... Zmień kilka rzeczy : - bądź śmiały do dziewczyn, -bądż pogodny, - bądź otwarty -bądź uśmiechnięty, - nie bądź nieśmiały - zagaduj jak nadarzy się okazja albo jak Ci się jakaś dziewczyna podoba.

A ja mam 25 i nie uprawiałam seksu. I nie płaczę z tego powodu, nie żalę się na forach i nie wyję do księżyca. Przeszkadza ci to, to zmień coś. Nie przeszkadza, nie histeryzuj.