Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dafny daf

nasz pierwszy raz

Polecane posty

Gość dafny daf

Jestem w zwiazku z facetem. Znamy sie kilka miesiecy i nasze relacje zaczynaja byc craz bardziej intymne. Nie spalismy ze soba ale...no wlasnie. Niedlugo wybieramy sie w gory, razem. Ja i on . Domyslacie sie ze pewnie wtedy bedzie nasz pierwszy wspolny raz. Oczywiscie oboje bylismy juz w zwiazkach ale teraz bedzie to naszpierwszy sex. I tu pojawia sie problem. Ja sie wstydze. Tak wiem to glupie ale tak juz mam. Nie jestem akas poczwara ale jak kazda kobieta mam swoje kompleksy i kurcze glupieje. Chociaz oboje mielismy partnerow sexualnych ja wlasnie jego baaaaardz sie wstydze. Cholera co robic.

Gość qwerty54321!!!
Daj spokój. Nikt nie jest idealny. Kobiety mają jakieś zaburzenie na tym punkcie. Moja partnerka też ma sporo kompleksów a dla mnie jest najpiękniejsza na całym bożym Świecie.

Gość fasolka po bretońsku
czego sie wstydzisz Skarbie? pomożemy *jak mawiał Naród Gierkowi

Gość ehh mam tak samo jak Tyy
ja mam tak samo. i chyba umrę ze wstydu jak mnie w końcu rozbierze. mam za grube nogi i za małe piersi. myślę, że on zdaje sobię z tego sprawę, nie noszę push-upów, nie wpycham staników to i tak się mocno krępuje. z resztą bardziej chyba się wtydzę cellulitu na nogach...

Gość ciotka dobra radaaaaaaaaa
do tej z celulitem; kup sobie jakas fajna koszulke, nic nie zauwazy, a podniesiesz swoja samoocene ;)

SKORO JEGO WYJĄTKOWO SIĘ WSTYDZISZ TO ZNACZY ZE NA NIM ZALEZY CI BAERDZIEJ NIZ NA POPRZEDNICH:)

Gość tracht
dla niego wazniejsze jest to ze bedzie miał gdzie wsadzić f.uta a nie to jak wygladasz :P