Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sommmmpy

Mam 190cm wzrostu. Bez szans na miłość. Jestem smutna...

Polecane posty

Gość sommmmpy

Powoli sie do tego przyzwwyczajam...mam juz 24lata, nigdy nie miałam chłopaka. Owszem spotykalam sie z roznymi, ale kilka spotkan i koniec znajomosci, nie wiem jaki był powod ze przestali sie odzywac. Nie imprezuje, mam dwie kolezanki i kolege poznanego przez internet. Rzadko wychodze z domu, czuje sie jak mutant, czesto słysze ''patrz jaka wielka!'' i to najczesciej ludzie w wieku 40-70lat. Młodzi nigdy mnie nie obrazili, nie obgadywali za plecami. I co mam zrobic? Powiesic sie? Isc na operacje skrocenia kosci i ryzykowac kalectwo na wózku? Eh

Istnieją wysocy mężczyźni. Nie trać nadziei pamiętaj ze to ty decydujesz o swoim życiu. Wstydzisz się i ukrywasz w domu co skutkuje na sfery towarzyskie.

Gość prawiki są tutej
A po ci wyższy od siebie facet? Zastanawiałaś się jakie gigantyczne dzieci możecie wtedy spłodzić? Pół biedy jak to będzie chłopczyk ale dziewczynce zrobisz krzywdę tym.

Gość prawiki są tutej
A po ci wyższy od siebie facet? Zastanawiałaś się jakie gigantyczne dzieci możecie wtedy spłodzić? Pół biedy jak to będzie chłopczyk ale dziewczynce zrobisz krzywdę tym.

Gość smutneale
A który facet, nawet ponad 2 metry chce taką wysoką? Niższy tym bardziej, chyba żeby raz chciał się przespać, z ciekawości dla egzotyki. Pechowo...wielka baba to nie jest erotyczny obiekt

Gość fdee
jest klub wysokich, poszukaj w necie, organizują zjazdy, spotkania. Pomysł z grą (ewentualnie chodzenie na mecze) w siatkę lub kosza jest dobry. Głowa do góry, bo jak to mówią każda potwora..., ja jestem grubaśna, a znalazł się taki, co świata poza mną nie widzi. (Duzo mu nie zasłaniam :-D bo jest odemnie zdecydowanie wyższy, jesteśmy jak Flip i Flap :-D )

Jeśli nie przeszkadza Ci że facet jest niższy to nie widzę problemu. Ja choć mam niecałe 180cm wzrostu nie miałbym nic przeciwko wyższej od siebie dziewczynie. Nawet w granicach 200cm i większej masy niż moja. Myślę że nie tylko ja jestem tego zdania. Nawet jeśli w grę wchodzą tylko wyżsi od Ciebie to nie łam się bo jest ich niemało :) Swoją drogą, najwyższa nastolatka świata ma całkiem niskiego chłopaka chyba nie jest im źle.

Gość nfgu9fd
jak dla kobiet to takie ważne (chociaż dla mnie płytkie) żeby facet był wyższy, to ja czuję się usprawiedliwiony odrzucać kobiety z biustem mniejszym niż D.

Gość pepcogirl
No to ty tez jesteś płytki. Ja bym tam niższego nie odrzuciła, ale skoro ty skreślasz kobiety na wstepie... To moge powiedziec ze nie chciałabym glupiego :)

Gość ukulelelelele
"jak dla kobiet to takie ważne (chociaż dla mnie płytkie) żeby facet był wyższy, to ja czuję się usprawiedliwiony odrzucać kobiety z biustem mniejszym niż D." to zrzuć sadlo a nie bedziesz mial kompleksow że partnerka ma mniejsze od ciebie:D bo wysokie kobiety nei czują sie kobieco przy niskim partnerze i mają kompleksy z tego powodu, i tylko o to chodzi