Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depo-provera

Metoda anty depo-provera bardzo prosze o Pomoc moze tutaj ktos odpowie PLISSSSS

Polecane posty

Gość depo-provera

Witam dzieczyny chcialam zapytac co sadzicie o anty zastrzyku depo-provera zastanwiam sie nad nim a slysze duzo roznych opini Nie mam jeszcze dzieci a slyszalam ze taki zastrzyk bardziej jest polecany dla kobiet ktore juz urodzily , Raz poronilam i zastnawiam sie czy to nie wplynie zle na pozniejsze starania o dziecko Chciala bym ten zastrzyk poniewaz moje misiaczki sa bardzo bolesne czasami az do nie przytomnosci i moze zanik okresu pomoze .... Czy jest tu ktos kto odpowie Bo czekam i czekam i NIC

Gość treaz
zanik miesiaczki masz pewnie...plus 15 kg wiecej i jeszcze pozniej powrot do normalnej plodnosci=okresu okolo roku....ja nie polecam

Gość depo-provera
a no waslnie wiekszosc wypowiedzi na Nie , tylko co zrobic z tymi bolami przy okresie :( :( bo ja nie daje razy ani fizycznie ani psychicznie

Mnie na ten zastrzyk po połogu namówiła moja była ginekolog. Brałam do przez równy rok. NIGDY przez ten czas nie miałam okresu czy plamienia. Wtedy się nawet cieszyłam :o A teraz? MASAKRA! Jeździłam po lekarzach bo przez 4 lata od porodu nie krwawiłam. Każdy z nich mówił że to największy syf!