Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliweczkaaa29

Silne ataki nerwicy.Jak sobie z tym poradzic?

Polecane posty

Gość vertigo balans
no psychiczna po prostu, chlop nawet do pracy nie moze iść, ty jestes histeryczką a nie znerwicowaną, i nie swiruj bo zaden facet z toha nie wytrzyma

Gość oliweczkaaa29
nie bylo wczesniej z tym problemu. bo normalnie pracowal. zamien sie ze mna zobaczyc jak to jest. nie zycze nikomu tego stanu.

Gość oliweczkaaa29
up

Gość oliweczkaaa29
jest tu ktos

Gość nerwowa1991
Ja miała tak samo, gdy mój mąż szedł do pracy to okropnie się bałam ale nie broniłam mu bo wiedziałam że musi. Jakoś dałam rady choć było ciężko a do tego małe dziecko. Siedziałam i płakałam. Teraz jest troszkę lepiej tak jakbym wyszła z depresji ale nerwica wraz została, nadal męczą mnie te okropne zawroty głowy,ranne mdłość i biegunka. Taki strach przechodzący przez całe ciało. Jutro moja pierwsza wizyta u psychiatry, mam nadzieję że mi pomoże bo tracę nadzieję na normalne życie!!!

Gość gość
Słuchajcie nie bez powodu są od tego specjaliści, mieliśmy w rodzinie podobny problem z Naszą starszą córką i poradziliśmy sobie z tym wspólnie udając się do specjalisty, http://psychoterapia-kraków.info.pl Pani Marta jest fantastyczną osobą i ma wiele dobrych opinii, warto z nią porozmawiać.

Gość Alinka88
Żyję z nerwicą już ponad 5 lat i nie jest łatwo, zwłaszcza że ta choroba nie jest traktowana poważnie. Próbowałam chyba wszystkiego, żeby uporać się ze swoim lękiem - aktywność fizyczna, dieta, leki... Dopiero terapia okazała się wybawieniem. Za poleceniem trafiłam do kolektywu Psychologgia na Chmielnej (https://www.psychologgia-plus.pl/) a tam na terapię do Andrzeja Wichrowskiego. Terapia pomaga mi zmagać się z lękami na co dzień i wreszcie czuję poprawę. To ogromna ulga po tak długim czasie spotkać człowieka, który nie bagatelizuje problemów tylko stara się pomóc i zrozumieć. Dzięki terapii odzyskałam w końcu nadzieję na normalne życie...