Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Jestem przerażona! grudniowa ciężka choroba sprawiła,że mój mózg źle działa :(

Polecane posty

kiedys bylam inteligentna i mądra, a teraz sie czuje jak bezmózgowiec! :O :O:O rety co robić? miałam wysoką gorączke przez kilkanascie dni i po prostu pewnie coś sie przepaliło, bylam juz przygotowana na śmierć ;) śmierć paczała mi w okno i teraz nie umiem wrócić do normalnosci : (

rozwiazuj duzo krzyzowek i pij soczek z buraczkow :D pomoze :D

ale nie chodzi o zasób słownictwa i wiedzę, tylko ogarnięcie/bystrość umysłu :( soczek mam tylko z karotki :( ale dzieki za przypomnienie, wypiję :)

to nie choroba to kafe i może wypalenie od nauki weź odpocznij, inaczej zorganizuj czas, wyjdź gdzieś, pospaceruj, poruszaj się masz blokadę na pewne info, zapewniam Cię że mózg masz cały:-P i wyjeb z mózgu tego kolesia, mam wrażenie że to Ci dobrze zrobi;)

to nie choroba to kafe i może wypalenie od nauki = o tak! nauka źle na mnie działa ;( weź odpocznij, - chcialabym, ale teraz mam nawał wszystkiego :( inaczej zorganizuj czas, wyjdź gdzieś, pospaceruj, poruszaj się - w taki mroz? : P masz blokadę na pewne info, zapewniam Cię że mózg masz cały i wyj** z mózgu tego kolesia, mam wrażenie że to Ci dobrze zrobi - też bym chciała, ale ja z nim współpracuję :P więc tak szybko go sobie z głowy nie wybiję : (