Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekliwa

Mam obawy, leki ze sobie nie poradze w lozku z facetem! prosze o porade

Polecane posty

Gość lekliwa

Hej, mam taka trudna sytuacje, nie wiem przez co to sie dzieje, ale gdy dochodzi miedzy mna a mezczyzna do jakiejs intymniejszej sytuacji ja zawsze mowie STOP, boje sie ze sobie nie poradze ze poprostu nie potrafie uprawiac seksu ze pojdzie cos nie tak, ze sie zblaznie... Nie jestem dziewica seks uprawialam kilka razy, ale zawsze gdy sie godzilam bylam pod wplywem alkoholu. Mam lek przed zmianami pozycji i wogole... Nie mam stalego partnera, ale czasami chcialabym zaszalec gdy mam okazje, lecz nie potrafie przelamac tej bariery. Pomozcie

Gość vfngvijiokvgm
ja ci poradze- znajdz stalego faceta, ktoremu bedziesz mogla zaufac i wtedy wszystko pojdzie gladko ;)

Gość lekliwa
w sytuacji w domu w lozku nawet gdy zgasilam swiatlo bylo to samo, nie wiem jak pozbyc sie tego leku.... Trzeba pojsc na jakies przeszkolenie z seksu do meskiej dzi**i :) heh nie wiem co juz robic.Przez ta sytuacje nawet jak juz dochodzi do seksu to zawsze facet jest na mnie a jak chce zmienic pozycje to ja mowie ze nie i przez te glupie mysli nie czerpie z tego satysfakcji zadowolenia

Gość lekliwa
w sytuacji w domu w lozku nawet gdy zgasilam swiatlo bylo to samo, nie wiem jak pozbyc sie tego leku.... Trzeba pojsc na jakies przeszkolenie z seksu do meskiej dzi**i :) heh nie wiem co juz robic.Przez ta sytuacje nawet jak juz dochodzi do seksu to zawsze facet jest na mnie a jak chce zmienic pozycje to ja mowie ze nie i przez te glupie mysli nie czerpie z tego satysfakcji zadowolenia