Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakakaskaderka

Czy sie umówić ?

Polecane posty

Gość kakakaskaderka

Hej jestem wciąz nieszczęsliwie zakochana, facet mnie zostawił a ja Go wciąz kocham. Zaastanaiwm sie czy dobrym pomysłem jest pójść na randkę? Ostatnio ciągle odmawiam, bo mam poczucie że to byłoby nie fair wobec tych facetów. A moźe takie spotkanie pozwoli mi zapomnieć o nim...

Gość Dojrzałe_wino
Może Cię to zdziwi,ale faceta też można skrzywdzić.Rób jak chcesz,ale raczej prędzej sprawisz ból niewinnemu facetowi niż sama się wyleczysz...

Gość kakakaskaderka
Pracujemy w bardzo dużej firmie, codziennie na siebie wpadamy...nie wiem, boje sie że On zobaczy że sie z kimś umawiam, że pomyśli, że tak naprawde Go nie kochałam.

Gość kakakaskaderka
Dojrzałe wino, wiem że faceta można skrzywdzić dlatego odmawiam jesli ktoś mnie zaprosi na randke. Ale co będzie jeśli minie kolejne pół roku a ja dalej nie będę mogła zapomnieć o byłym. Dalej będę sama, sfrustrowana, nieszczesliwa

To się zdecyduj czy chcesz rozpocząć nowy etap czy nie. Bo wcześniej pisałaś, że chcesz zapomnieć. Skoro boisz się, że zobaczy, to faktycznie odpuść, bo nie chcesz z nikim innym spróbować a to wtedy będzie bez sensu.

Gość kakakaskaderka
Czyba w tym mój problem że chciałabym odpuścić, ale nie umiem.