Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyszlamama0513

Jakie imie dla dziewczynki

Polecane posty

Gość Przyszlamama0513
Pola tez mu nie przypadla do gustu i Maja mi sie nie podoba, kojarzy mi sie z pszczolka Maja, poza tym juz w bliskiej rodzinie jest Maja :)

Gość Przyszlamama0513
W sumie tez ladnie, o jeszcze Zuzia mi sie podoba :)

Gość Bądź sobą
a może wylosujcie?? :) My stwierdziliśmy, że chłopczyk(jeszcze nie znając płci) skoro się okazało podczas meczów EURO będzie Jakub Robert a dziewczynka po babciach mieliśmy do wyboru: Marysia, Katarzyna i Kazimiera. Wybór był prosty-Maria Katarzyna :) Ale na 99%(według lekarzy na 100% ale im nie ufam :D ) będzie Jakub :)

Gość kdmckm
Patrycja,Paula,Sara,Marcelina -nie słyszałam dawno u dziewczynek tych imion

powiem Wam cos. Wszystkie imiona mozna znaleźć w kalendarzu, a matke zazwyczaj i tak nie obchodzi jak czyjes dziecko sie nazywa i jakie sama wybierze (kwestia gustu) takie da. Ja mam wybrane imiona dla dzieci dosyc nietypowe lecz nie jakies osmieszające. Takie by nie robiono skrótów , by było niezmienne. A nie jak Aga- Agnieszka na przyklad :)

Gość Przyszlamama0513
Badz soba: to na kiedy masz termin? :) Jakub Robert tez jest ladnie i moj maz ma na imie Robert :P

Gość jac2122223
kazde byleby nie Patrycja, to schizofreniczki

Gość Przyszlamama0513
Patrycji znam kilka i mi sie srednio to imie podoba, Sara to troche imie jak dla psa ale Marcelina i Paula sa bardzo ladne, chociaz pare osob o tych imionach znam :)

Gość Przyszlamama0513
Patrycji znam kilka i mi sie srednio to imie podoba, Sara to troche imie jak dla psa ale Marcelina i Paula sa bardzo ladne, chociaz pare osob o tych imionach znam :)

Gość taka jedna :D
Aleksandra jest śliczne, ale podoba mi się też Ania, Julia, Izabela i Weronika:)

Gość kasudi
ja z podanych dałabym Hania pasuje w kazdym wieku ładnie się odmienia i w ogóle też bym brała pod uwagę dla córki, poza tym w moim rejonie nie znam żadnej małej Hani tzn na chwilę obecną nie dają tego imienia zbyt często, nawet wśród starszych znam tylko dwie... ja osobiście dałabym Martyna można ładnie skracać, a poza tym lubię rzadzkie ale normalne imiona które cechują ludzi jako dobrych, intelektualistów, samodzielnych itp...

Gość kdmckm
Sara to normalnie imie żeńskie,ludzie to debile że zaczeli nazywać imionami psy.Kubuś też mi sie kojarzy z psiem imieniem a mimo wszystko to imie dalej jest w top 5 nadawanych imion chłopczykom

Staram się o drugie dziecko i gdyby była dziewczynka chciałabym dać jej imię Kalina.

Gość ty tak na serio ??????????????
ten zestaw imion widzę chyba po raz stutysięczny od przeszło 2 lat. weź się trochę wysil

a ni emyslicie jak inni będa wolac na Wasze dziecko? Inaczej niz ma na imie? Kazda kornelia jaką znam to Kora. Agnieszka Aga, Monika Monia, Patrycja Patka, Natalia Natka, Izabela Izka... itd...

kalina,pola (istnieje już tylko pola- bez apolonia w dokumentach), hania, ania, ewa, aleksandra, olga, natalia, helena

Gość Kornliaaaaa
Kornelia ostatnio coraz bardziej oklepane...

Gość Przyszlamama0513
Jeszcze przyszla mi do glowy Sylwia w sumie imie, proste, ladne i nie az tak popularne

Gość Kornliaaaaa
OO, Kalina ładnie. Albo Malwina :)

Gość Kornliaaaaa
Też mi się Sylwia przypomniała;) Jako jedyne to imię nie nudzi mi się

Gość Przyszlamama0513
Alicja tez mi sie podoba, kurcze trudny ten wybor, dla chlopczyka by bylo latwiej

Gość Kornliaaaaa
Małgosia??