Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutnaaaataka

test negatywny tak mi smutno

Polecane posty

Gość Smutnaaaataka

Myslalam ze jestem w ciazy, byly wszystkie objawy(prawie) dzis 4-5 dni przed terminem @ zrobiłam test i wyszedł negatywny:(((((( tak mi smutno:(( płakać mi się chce:(

Gość Smutnaaaataka
No nic, to idziemy dalej sie ruchac :)🖐️

Gość Smutnaaaataka
:(:(:( tak wyżyjcie się, zniosłam jedną kreskę to i to zniosę:(((((

zrobilas test 4-5 dni przed terminem miesiaczki? juz masz objawy? szalejesz :D zrob test w dniu spodziewanej miesiaczki - ten zrobilas zyt wczesnie

Gość Smutnaaaataka
objawy tzn temperature (wiem ze w 3 fazie cyklu jest wyzsza) bylo mi troszkę niedobrze, pobolewał mnie brzuch...bylo kilka takich mozliwych objawów a tu taka niespodzianka niemiła :(

Gość NMVFDGFDGFD
pewnie zapomniałaś ze zeby zajsc w ciaze to trzeba penisa wsadzic do cipyy a nie do gęby

Gość Smutnaaaataka
Jak teraz nie wyszedł to juz nie wyjdzie pozytywny...żadnej drugiej kreski nie bylo nawet najmniejszej to nie mam na co liczyć:( znowu muszę czekać....

jezeli podwyzszona temperatura bedzie sie utrzymywac przez 18 dni wtedy dopiero mozemy mowic o ciazy

Gość Smutnaaaataka
tak czy inaczej test pokazał prawdę - pisało ze juz tygodniowa ciaze potrafi wykryc a ja ostatni raz przytulalam się 27.12 okres dostałam 14.12 więc teoretycznie powinny byc dni plodne no ale widocznie cos nie tak jest....:(((((((((

Gość taaa znam to ja
ja mam tak już od 8 miesięcy :( ale próbuję dalej wytrwale :D

Gość hcgfg
jeśli chcesz zajść w ciąże to ja Ci powiem co masz jeść by w org było "jajeczkowanie" : - marchew (prolaktyna) z tłuszczem np sok jednodniowy Marwit +łyżeczka oliwy z oliwek - jaja (progesteron) mogą być kurze, kacze , przepiórcze , strusie, gęsie.... +oliwa - kawa (kofeina) niekoniecznie musi być taka normalna może być żytnia lub z żołędzi prażonych - zboża (estrogeny) musli, kasze typu manna, typu pęczak, ryż, owsianka, kukurydza -(wapń) mięso, mleko, ryby, twaróg, len, - bardzo dużo wody - imbir, granaty, cebula,soja,

Gość kobita_poradniowa
a ile sie staracie juz?

glupias, tygodniowa ciaze potrafia wykryc tak? a wiesz ze do zagniezdzenia sie zarodka w macicy potrzebne jest jakies 7-12 dni od owulacji? dopiero po tym czasie zaczyna wzrastac hormon ciazowy beta hcg o o na tescie pisze 7dniowa ciaza, nie 7 dni po wspolzyciu

Gość Smutnaaaataka
ile masz lat? Slyszalam ze niby jak sie wczesnie probuje wielkie szanse a tu o...nie wychodzi

Gość Smutnaaaataka
Pisałam seks 25, 27 grudnia czy teraz jest tydzien po tym terminie? Jest 15 dni

Gość hcgfg
olej z wiesiołka przedłuża owulacje nawet o dobe

Gość kobita_poradniowa
musicie sexic sie minimum 2-3 razy na dzien, wtedy nie ma innej mozliwosci, zajdziesz na 100% a nie jakies soczki, uzywki i dopalacze !

Nie przejmuj się na pewno zajdziesz w ciąże. Ale powiem ci że to trochę niesprawiedliwe. Ci co chcą mieć dziecko to często nie mogą. A ci co nie chcą to najczęściej mają a później wyrzucają bądź zabijają jak ta Kaśka z Sosnowca.

no to teoretycznie przeoczylas owulacje(moglas ja miec 1wszego stycznia), jezeli rzeczywiscie okres masz dostac za 5 dni - pisze teoretycznie

Gość Smutnaaaataka
Dni plodne niby od 25.12 do 01.01 być może przeoczyłam ale jakie to teraz ma znaczenie - wyć mi się chce:((( wiem, że się uda ale ja juz nie moge patrzec jak za kazdym razem negatywny negatywny negatywny chyba przestane je w ogóle robić i w ogólee myśleć o tym tak mi strasznie przykro:(

jarek6776 Nie przejmuj się na pewno zajdziesz w ciąże. Ale powiem ci że to trochę niesprawiedliwe. Ci co chcą mieć dziecko to często nie mogą. A ci co nie chcą to najczęściej mają a później wyrzucają bądź zabijają jak ta Kaśka z Sosnowca. Jarku niestety masz racje... Przykre to ze ludzie chcacy nie moga miec a dno spoleczne i patologia rpdzic bez problemow. Mam nadzieje , ze zajdziesz szybko. Maravilla ...witam wieczorna pora...

Gość przyszlamama123456
ja też nie mogłam długo zajść... ogólnie owulacja może nie byc w tych dniach co my sobie wyliczymy! u mnie np była w całkiem innych dniach niż myślałam... co do testu to po co robic go przed miesiączką? wrzuć sobie na luz, ja jak odpuściłam to dopiero zaszłam :)

Gość Smutnaaaataka
a co się stało jarek?

wiesz, poki nie ma okresu nadzieja zawsze jest - ja sobie to powtarzam juz od ponad 3 lat.. o o hey Biest :)

Było to w 12 lipca 2008 roku. Będąc na zakupach spotkałem moją dobrą znajomą Anne. Po zrobionych zakupach zaprosiłem ją na kawę i coś do kawy. Rozmawialiśmy z sobą około 2 godzin zaproponowałem że pomogę zanieść jej zakupy widząc że jest w ciąży. Zgodziła się a przy okazji zaprosiła na obiad. Annę znam od wielu lat zawsze mieliśmy dobry kontakt z sobą i o czym porozmawiać. Sam nie wiem jak się to stało ale wylądowaliśmy w łóżku. Było cudownie nie wiedziałem że sex z kobietą w 6 miesiącu ciąży może być tak przyjemny. Wiedząc że jest sama i sama będzie wychowywać dziecko. Pomyślałem że w ten sposób chce być zemną, zawsze się w niej podkochiwałem o czym Ona dobrze wiedziała. W tym dniu byłem super szczęśliwy myśląc że w końcu będę miał rodzinę. Niestety tak nie było to był tylko jedno razowy sex. Nie mogę zrozumieć dlaczego oddała mi się na ten jeden raz. Wiedziała że zawsze coś do niej czułem i takim seksem może mnie skrzywdzić. Nawet przed samym seksem spytałem ją czy jest pewna swojej decyzji. Odpowiedziała z uśmiechem na twarzy że Tak.

Gość kobita_poradniowa
ile sie juz staracie?

Gość kobita_poradniowa
jarek jakis naiwny jestes :) niby co ma sex wspolnego z miloscia???tyle historii sie slyszy ze sex na lewo i prawo, a nie ma to nic wspolnego z miloscia, kobiecie sie poprostu bzykac chcialo i tyle.