Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutnaaaataka

test negatywny tak mi smutno

Polecane posty

Gość Smutnaaaataka
starania są od 2 miesięcy ale od około roku mam nadzieję na wpadkę - nigdy się nie zabezpieczaliśmy polegaliśmy tylko na stosunku przerwanym lub dniach plodnych i nie...

Gość Smutnaaaataka
wspolczuje Ci Jarek naprawde wiem, że takie coś boli tym bardziej za na to czekales, ze spodziewales sie czegos wiecej; najgorzej jest czekac, spodziewac się czegos, miec nadzieję a w konsekwencji nic z tego nie ma...

Gość ruda z kielc
Smutna to życzę powodzenia ja się starałam aż 4 lata ale się udało.

Gość Smutnaaaataka
gratuluję ruda i nawet nie wiesz jaak bardzo ci zazdroszcze, nie wiem co bym zrobila jakbym zobaczyla dwie kreski...

Może i jestem naiwny. Anna nigdy wcześniej nie pozwoliła mi się nawet pocałować. A co dopiero mówiąc seksie. W tym dniu był wyjątek. Przecież mogła mieć kogoś lepszego zawsze miała powodzenie u facetów. Skoro miała ochotę na sex tylko na sex to mogła to zrobić z kimś innym.

Gość Smutnaaaataka
a co bylo ptem czemu nic? Dala ci do zrozumienia ze nic wiecej nie bedzie czy poprostu się nie odwazyles?

ruda z kielc Smutna to życzę powodzenia ja się starałam aż 4 lata ale się udało. 22:32 GRATULUJE [zgłoś do usunięcia] Smutnaaaataka gratuluję ruda i nawet nie wiesz jaak bardzo ci zazdroszcze, nie wiem co bym zrobila jakbym zobaczyla dwie kresk Nie staracie sie jeszcze dlugo. Na pewno wam sie uda szybko....

Gość ruda z kielc
Smutna i na Ciebie przyjdzie pora, przestań rozmyślać ciągle o ciąży a zobaczysz że sie uda;)

Gość ruda z kielc
Jarek wydaje mi się że ona tylko dlatego z Tobą poszła do łóżka że Cię znała, po prostu byłeś pod ręką i tyle.

Gość kobita_poradniowa
ty sie pojawiles i sie stalo, skoro nic wiecej od ciebie nie chce tzn nic nie chce i juz, chciala ci sprawic przyjemnosc, moze mysli ze wszystkim facetom tylko o ot chodzi , ze sie ci oddala to bedzie ci milo i juz. Moze powinienies jej powiedzie co tym ile to dla ciebie znaczylo, moze ona tego nie wie, i mysli ze dala ci sie wykorzystac.

Gość kobita_poradniowa
smutnataka powinnas wyjechac gdzie z mezem/ partnerem :O, gdzies w inny klimat i nie myslec o niczym tylko sie bzykac, wrocisz zaciazona, gwarantuje, jedz wyluzuj sie i kozystaj z zycia, a dzieci zaczna ci sie mnozyc jak nam , wystarczy czerpac przyjemnosc z sexu a nie bzykac sie i myslec o tym czy plemniki juz dotarly do jajka czy nie :D

Hmm no na to wygląda Ruda!! Tylko nie mogę zrozumieć dlaczego ja musiałem być. Jak pamiętam nie pozwoliła się pocałować a o seksie to nigdy nie miałem szans. A tu nagle taka zmiana. Dlaczego tego nie zrozumie nigdy. Kochając się z nią czułem że bardzo tego chciała Oczy nie kłamią a było to głębi jej oczów widać.

Gość Smutnaaaataka
Pewnie macie racje z tym wyluzowaniem ale ja nie mogę przestac myslec o tym, w swieta troche nie myslalam ale teraz znowu wszystko wraca do normalnosci a ja bede myslec...Dziecko chce od okolo 3 lat maz dlugi czas nie chcial teraz niby chce, staramy sie ale sie nie udaje, tyle czasu modliłam się o wpadkę a tu nic...Z chęcią to bym w ogole odpuscila sobie cale te dzieci!! Mam nadzieje ze jak okres przyjdzie to przejdzie mi ten okropny nastroj i ju nigdy nie pomysle o dzieciach!! Mam nadzieje ze mi sie ich odechce bo jak nie to z zalu umre chyba!!:(

Maravilha Biest a zaszlas naturalnie? Nie wcale... na wiosne podchodziny do invitro....

Gość ruda z kielc
Mi było trudno zajść w ciążę mam tyłozgięcie macicy a mimo to udało się choć nie było łatwo.Urodziła nam sie córcia potem staraliśmy się o następne i po 3 latach się udało, cieszyliśmy sie tylko 2 miesiące bo poroniłam i potem znowu starania i po 2 latach znowu sie udało. Dziś mam dwie wspaniałe córy. Tobie też się uda tylko przestań mysleć bo Cię to wykończy.Ja zachodziłam w ciążę w najmniej oczekiwanym momencie;)

Gość ruda z kielc
Jarek ciąża zmienia kobietę i to bardzo, ja miałam straszną ochotę na seks i pewnie ona też tak miała a Ty jej pomogłeś sie odprężyć;) zapomnij o niej:)

Gość Smutnaaaataka
ruda a ile mialas lat jak urodzilas pierwsze dziecko?

Miło było nie powiem i przyjemnie. Ale tylko ten jeden raz Ja czegoś takiego nie pochwalam. Smutanka!! Musisz wierzyć że w końcu zajdziesz w ciąże. Wiara czyni cuda!!

Gość ruda z kielc
26 miałam.

Gość Smutnaaaataka
Dzięki bardzo:) muszę lecieć, jutro mam urodziny a najgorszy z mozliwych prezentow juz dostalam wiec nic gorszego spotkac mnie nie moze. Pozdrawiam

Gość ruda z kielc
Smutna wszystkiego naj naj🌼 i więcej wiary i optymizmu:)

Gość Smutnaaaataka
Mam jeszcze nadzieje ze @ przyjdzie jak najszybciej bo chce juz zapomniec o tej porazce. Dobrej nocy

Właśnie najgorsze i najtrudniejsze jest zapomnieć!! Czasem się spotkamy z Anną na kawie czy Basenie. Od czasu do czasu też wyskoczymy do Sauny. Kontakt nadal mam znią bardzo dobry

Gość ruda z kielc
I jak tu zapomnieć jak ją widujesz, trudne nie? Ona nadal jest sama?

Oj trudne trudne nawet nie wiesz jak bardzo trudne. Po prostu lubię z nią rozmawiać pomagać jej i być blisko niej. Tylko jednego mi brakuje odwzajemnienia uczuć.