Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuśka patuśka4

Jak uzyskać taki kolor?

Polecane posty

Gość kuśka patuśka4

Marzy mi się taki kolor włosów: http://www.formulatv.com/fotos/gyr02oklorr98zb4ny4a6a7eb712779/ Obecnie mam na głowie ciemny blond garniera który już prawie cały się wypłukał. W efekcie włosy są jasnobrązowe z takim żółto-rudym połyskiem. A mi się marzy taki jasny brąz z jasnym (nie rudym, nie żółtym) połyskiem. Jaka farba?

Gość kuśka patuśka4
domyślam się że to po prostu taki spłukany brąz, że najpierw wyjdzie ciemny a zmyje się do takiego koloru. Tylko jaka farba? Nie chcę znowu rudego ani żółtego połysku.

Gość kuśka patuśka4
odświeżam

Gość to jest chyba jakiś karmelowy
kolor albo co...nie znam się bo sama mam na rudo :)

Gość Cynamon to jest
Ja mam taki kolor :) Ale sama go nie zrobisz. To odcień o nazwie CYNAMON w paletach profesjonalnych farb fryzjerskich dodatkowo nakłada się go na blond aby uzyskać taki efekt

Gość kuśka patuśka4
ale karmel chyba wypłukuje się na rude odcienie. Mam mętlik w głowie. Wiem, że dodatkowo trzeba by było zrobić cieniutkie jaśniejsze pasemka.

Gość kuśka patuśka4
a taki odcień (cynamon) nie ma czasem rudych refleksów?

może wybierz sie do fryzjera lub hurtowni fryzjerskiej i zaciągnij porady. Wiem, że trudno samemu zrobić taki kolor bo najpierw musiałabyś rozjaśnić włosy o kilka (może 2, lub 3) odcieni rozjaśniaczem a potem położyć na to farbe.

Wydaje mi się , że najpierw trzeba rozjasnić włosy o kilka odcieni i potem połozyc farbę. Najlepiej zaciągnij porady u fryzjera lub w jakims sklepie fryzjerskim.