Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MARZENA 33

SEX 10 RAZY W ROKU

Polecane posty

forum internetowe, anonimowe dział erotyczny nieodpowiednie miejsce? mam się rodziny spytać? ze znajomymi bliższymi (jak jeszcze miałam z nim kontakt:() nie rozmawiałam AKURAT o tym, nie złożyło się

Gość vlnvlellelelelee
Skoncz juz z tym bolem, bo sie nudna robisz. Jak ja boli to niech sobie zel kupi, tyle.

wiem już o co chodzi, w trakcie pisania tamtego posta zajarzyłam spontaniczność a mąż:) mam piątą klepkę?:)

wyszło na moje:D żel, nie ketonal czemu mam skończyć z bólem? to tabu?

Gość vlnvlellelelelee
Nie, nie masz nadal :D nie tabu, tylko nikogo ten temat "bolu" oprocz ciebie nie interesuje, a dyskusje na dany temat zazwyczaj prowadzi sie z kims, nie samemu.

jaką dyskusję pytam się bo NIE WIEM nie dociera? jaką dyskusję jest tu ktoś milszy?

Gość vlnvlellelelelee
Ja nie zmuszam do rozmow ze mną, niewydymko:D

Gość vlnvlellelelelee
Moje pozycie ma sie swietnie, takze nie urazilas :D

o co chodzi? myślałam że jak nie ma podniecenia to boli a trudno mieć podniecenie jak się nie ma ochoty albo się nie jest w nastroju tak? no więc jak żona chce zrobić przysługę mężowi (setki razy w roku) to musi swoje wycierppieć? nie potępiam. pytam niewydymko? dyskryminacja aseksów lubisz też pomarańczko pewnie wołać "pedał"? ogarnij się skarbie

whedif - ja i nie pomogę, weź ogóreczka szklarniowego i sprawdź czy boli, i napisz nam tylko nie przesadź z rozmiarem - przeciętny penis wg Wikipedii to 12,9-15,0 długości i 12,6 cm obwodu (obwodu, nie szerokości!), krzywdy sobie takim nie zrobisz

Pewnie boli, za pierwszym razem. Nie nie musi wycierpieć, takie sprawy ustala się wspólnie w związku. Więc autorka powinna pogadać z mężem a nie na forum się wyżalać. I tyle.

Gość czarny_kubek
tak. jeżeli kobieta nie jest podniecona i nie ma ochoty na seks, to owszem początkowo stosunek sprawia jej ból. później jest tylko wkurwiona i czeka aż facet skończy. tak wyglądało ostatnie kilka miesięcy mojego na szczęście! ex związku

Gość vlnvlellelelelee
setki razy w roku? Rozpedzilas sie. Zakladac chociaz te 4 razy w miesiacu (zakladam, ze dla autorki to juz rekord), daje w roku 48 razy, wiec skad te setki? Nie wiem, chyba mylisz sex malzenski z praca w burdelu. O jakim cierpienieniu mowimy? Przutulanie, calowanie... nie widze w tym cierpienia.

poza tym to nie jest problem życia:D tak się SPONTANICZNIE spytałam i już najazd

Gość vlnvlellelelelee
Nie najazd, tylko odpowiedzi.

"dyskryminacja aseksów" wiesz co się składa na pożycie małżeńskie? wspólnota duchowa, fizyczna i gospodarcza - czyli potocznie: uczucie, łoże i stół brak już jednego elementu może być podstawą do orzeczenia rozwodu, więc aseks łaski nie robi

NIE CIERPIENIE W SENSIE ZDYCHANIE BÓL !!!!!:D wiem że się nie umiera od tego ja to tak traktuję? to Ty zaczęłaś o rozkładaniu nóg z przysługi kto pisał o burdelu? chyba Twoja podświadomość współczuję Tobie i czarnemu kubkowi :( vlnvlellelelelee - odpowiedzi? " Ja nie zmuszam do rozmow ze mną, niewydymko " fuck you, kotek

akronim - nie zajarzyłeś zmiany tematu "niewydymka" to pieszczotliwie?:)

Gość vlnvlellelelelee
Kobieto rozsmieszylas mnie:D Dzięki za poprawę humoru. Przyznaj się, ze żaden chłop nie chce ruszyć takiego dziwaka, to tłumaczy twoje podejscie do pewnych spraw :D

vlnvlellelelelee - nie rozmawiem z Tobą już "nie zmuszam się" możesz mi jeszcze co najwyżej z tysiąca nicków pojechać, Ty mnie rozśmieszyłaś niewiedzą o aseksualizmie - ha ha ha. taki sam poziom jak Twój. te żarty chyba tylko Ty rozumiesz, ani razu nie żartowałam w temacie, tylko o ketonalu.

bla bla bla, rozbudziłaś moja ciekawość, jako kobieta twardo stąpająca po ziemie, której mózg nie jest sterowany oddolnie, winnaś z reakcji tego przyczynić się do poprawy stanu intelektualnego ludzkości i przeprowadzić tak cenny eksperyment ogórkowy zanim się oburzysz - pomyśl - wiele kobiet nie będzie w stanie przeprowadzić prawidłowo eksperymentu z uwagi na przejęcie kontroli przez łechtaczkę, ale ty spokojnie doprowadzisz go do właściwego końca i przekażesz nam swoje odczucia pozbawione zbędnych emocjonalnych zafałszowań

Bogu dzięki nie muszę uprawiać seksu, mam nadzieję że nigdy nikt nie będzie chciał mnie tknąć. :) jeśli regularne robienie tego na co się nie ma ochoty jest dla Ciebie normalne to ja nie wiem co jest "dziwne"

akronim - co ma ogórek do seksu? ciągle o tym gadasz temat jest o seksie. z mężem.

Gość vlnvlellelelelee
"Ty mnie rozśmieszyłaś niewiedzą o aseksualizmie" nie rozsmieszaj mnie, a gdzie niby napisalam o tej niewiedzy? Powiedzialam ci prawdę i to zabolało?niewydymko :D

vlnvlellelelelee - to była ironia tak bardzo mnie bolą wpisy niemiłych pomarańczek

Gość vlnvlellelelelee
whedif to po co pierniczysz ciągle o bólu wymyślonym przez ciebie? temat ogorka dotyczy sie wlasnie tego bolu.