Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarcinRr

Dlaczego podobam się grubszym dziewczynom?

Polecane posty

Gość MarcinRr
A.H.A., jak dla mnie idealnie. ;P

Gość Marchewkowa Królowa
bo wyraziłeś się tak, jakbyś ty biedny był molestowany przez grubaski, a gdzies tam chodzą te laseczki w Twoim typie, a ty biedak nie wiesz, jak zagadać...

Gość u mnie taka historia
może przeciwieństwa się przyciągają :D wysportowanej dziewczynie nie imponuje kaloryfer, bo wie jak to jest być atrakcyjną i szuka "czegoś innego"

Gość A.H.A.
Wzrost może i mam dobry porównując się do faceta 170-180 cm, więcej to bym wyglądała jak karzeł ;) ale nie mówię nie...

Gość MarcinRr
Rzeczywiście tak mogło to zabrzmieć. Takich w moim typie tak naprawdę bardzo rzadko widuję. Nie żebym miał wymagania duże, tylko takie szczęście raczej. :)

Gość Marchewkowa Królowa
Muszę wymienic mojego przystojnego chłopaka lekarza na paszteta, bo jak mam supermana to znaczy, ze ja jestem pasztetówa

Gość ja się boję sama spać
A ja mam wymagania duże 190 cm wzrostu, lekarz lub prawnik, interesujący sie muzyką klasyczną, literaturą i malarstwem, myślicie, ze znajdę ?

Gość MarcinRr
Waga też ok. Domyślam się jak wyglądasz. Z resztą nie powinnaś mnie pytać o zdanie, bo nie jestem specjalistą. No ale od siebie powiem Ci, że za takimi dziewczynami się rozglądam.

Gość A.H.A.
Pytałam tylko ile według ciebie cm i kg ma drobna kobieta :) nie ważne już

Gość MarcinRr
Na pewno są tacy. Życzymy tego. Ale lepiej się nie napalać, bo w życiu różnie bywa i często poznajemy kogoś zupełnie innego niż byśmy wcześniej chcieli. :)

Gość MarcinRr
A.H.A., wzrost raczej do 170 cm, bo powyżej byśmy źle wyglądało i pewnie dziewczyna sama by się źle czuła przy mnie. Z wagą to ciężko mi powiedzieć, ale chyba 60 kg max.

Gość A.H.A.
Marcinie, ile masz lat ?

a może to jest tak, że grubsze uważają, że chudy poleci na jedzenie: sex for food? widziałem już trochę takich chudych dobrze podtuczonych przez grubaski

Gość A.H.A.
Podszyw z wiekiem...

Gość zagubiona w mlecznym budyniu
tak Marcinie, ty pewnie poznasz kobietkę 178 cm wzrostu 90 kg wagi i sie zakochasz i tego Ci życzymy !!!!

Gość MarcinRr
Wiem, że to niedojrzały temat trochę. Ale takie dziewczyny lubię i nie będę się z tym chował. :) Powinno wszystko pasować do siebie i być podobne. To samo tyczy się par.

Gość ja się boję sama spać
Właśnie dlatego ja szukam taliego lekarza lub prawnika z zainteresowaniami i jeszcze pięknego będzie podobny do mnie :D

Gość A.H.A.
Wszystko się może zmienić z wiekiem :) więc nie warto stawiać tylko na to...

Gość u mnie taka historia
ja moge isc spac spokojnie juz, wiem jak to jest. grubszej imponuje sportowa sylwetka, wie ze duzo poswiecenia wymaga i bólu, bo sama probowala. a taka sportsmenka szuka odmiennosci, albo jakiegos kujona albo cieplego grubaska, ktory bedzie w niej po uszy zakochany. powodzenia

Gość A.H.A.
Nie dotyczy to wszystkich, ja jestem raczej szczupła i wolę szczupłych :)

Gość MarcinRr
A.H.A., ale warto już się tym interesować powoli i szukać nim będzie za późno. :)

Gość MarcinRr
Pewnie nie ma reguł, a ja się ich doszukuję tutaj, bo się przejmuję tym za bardzo. Chyba za dużo czasu poświęcam na takie problemy głupie...

Gość A.H.A.
Jeśli chodzi o mnie to mam jeszcze trochę więcej czasu na to ;) chociaż szukać nie zaszkodzi ale bez pośpiechu i desperacjii :D

Gość A.H.A.
Reguły na pewno nie ma na to...problem tkwi zupełnie w czym innym :)

Gość MarcinRr
Na pewno nie powinno się umyślnie szukać kogoś. A mogę zapytać z ciekawości z której części Polski jesteś? :)

Gość A.H.A.
Nie ma głupich problemów ;) każdy jest warty rozwiązania

Gość Wróżka Kaszmira IIm
Wyglądasz na desperatkę A.H.A. , MArcin wyglada na chłoptasia o za dużym mniemianiu o sobie i problemch emocjonalnych związanych z brakiem prawdziwych problemów, a ja chyba jestem piękna i młoda, bo interesują się mna stare obleśne dziady :D

Gość A.H.A.
Wschód :) woj. Lubelskie dokładniej

Gość MarcinRr
To fakt, nie mam większych problemów. Ale pewnie się zaczną niedługo. Byłem po drugiej stronie globu, ale w woj. lubelskim nigdy. :P

Już tak nie przesadzajcie, że jest zapatrzony w siebie. Kilka razy napisał, że podobają mu się drobne dziewczyny, przecież ma prawo mieć taki, a nie inni gust. Poza tym dziewczyn jakie opisał jest po prostu więcej, bo bardzo drobna sylwetka to jednak już nie sam sport i dieta, trzeba mieć delikatną budowę.