Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Austeja

Potrzebujecie uczuć w swoim życiu erotycznym?

Polecane posty

Gość Austeja

Mam 20 lat, większość moich rówieśniczek ma już dość zaawansowane życie erotyczne. Ja nie. Nie z braku potrzeb czy chętnych facetów. Blokuje mnie brak uczuć, tego, że nie mogę powiedzieć żadnemu z nich 'kocham Cię' między pocałunkami. Przyjemnie jest mi gdy Ci z którymi się spotykam mniej lub bardziej dyskretnie próbują mnie dotykać. Ale nie umiem odwzajemnić pieszczot kogoś, z kim nie łączy mnie nic szczególnego. Jeśli można, a tu chyba można zapytać: Czy też tak macie? To kwestia młodego wieku, więc hormonów, charakteru, czy syntezy tychże?

Gość Baradona
jak mi nie powie ze mnie kocha...to nie idę do łóżka....

Gość Austeja
skąd wiesz, że mówi prawdę? [mnie nie musi kochać, JA muszę kochać]

Gość Baradona
skąd wiem...bo mówi mi tak

Gość jarekm12
mam koleżankę która często pisze mi że ma ochotę i żebym przyjechał do niej. to moja była ale teraz to już tylko spotykamy się tylko dla jednego. jej pasuje taki układ i trochę mniej ale bardzo nam się to podoba i jak zapytałem czy coś czuje do mnie to powiedziała że nie tylko lubi sex ze mną. więc chyba różnie bywa. czasem to nawet 3 dni jestem u niej i dużo czasu spędzamy w łóżku bo ona to lubi. oboje mamy 23 lata. spotykamy się od 2.

Gość jarekm12
mam koleżankę która często pisze mi że ma ochotę i żebym przyjechał do niej. to moja była ale teraz to już tylko spotykamy się tylko dla jednego. jej pasuje taki układ i trochę mniej ale bardzo nam się to podoba i jak zapytałem czy coś czuje do mnie to powiedziała że nie tylko lubi sex ze mną. więc chyba różnie bywa. czasem to nawet 3 dni jestem u niej i dużo czasu spędzamy w łóżku bo ona to lubi. oboje mamy 23 lata. spotykamy się od 2.

Gość jarekm12
to zależy na co chcesz robić i czy pozwala ci na to twoje sumienie bo najgorsze są wyrzuty sumienia przez to. dodam że byliśmy razem miesiąc i nigdy nie powiedziałem że ją kocham

Gość Austeja
co chcę robić a co mówi moje sumienie to dwie bardzo odległe rzeczy. Mój kolega jest sytuacji takiej jak Ty, trudno chyba być niezadowolonym z takiego układu, będąc facetem (wiem, promuję strasznie stereotypowe myślenie) ;)

Gość ludzki przedmiot
Whedif jesteś beznadziejna!

Gość jarekm12
ją nie jestem taki szczęśliwy bo pomimo tego że to bardzo lubie to ciężko mi ułożyć sobie własne życie, ciężko się z kimś związać. próbowałem to zakończyć ale i tak wracamy do tego. najważniejsze żebyś nie zrobiła tego pierwszego razu z pierwszym lepszym, moim zdaniem jak tego chcesz to nie musisz go kochać ale przynajmniej dobrze znać. trochę to takie nie uczuciowe co pisze ale takie jest moje zdanie.

ludzki przedmiot - mam nadzieję że to podszyw bo już nigdy nie złożę Ci wizyty na Twoim temacie

Gość ludzki przedmiot
Nie! To ja! Jesteś BEZNADZIEJNA!

"to ja" w przypadku pomarańczy może znaczyć czystą złośliwość podszywa (???????) :( a ja Ci dedykowałam piosenkę:(

Gość ludzki przedmiot
kocham cie