Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

forume

wszyscy poszli spac ?

Polecane posty

Gość Debilne podszywy
O widzę że mamy tu tę poetke twierdząca że treny wynalazł Kochanowski:p

nie badzcie zlosliwi tak naprawde mam gdzies kto je wymyslil to teoria a w praktyce znam sie jak nikt na wierszach

Gość Debilne podszywy
Jak tam? Dokształciłaś się już w tej kwestii?

no powiedzmy ze powstaly w starozytnosci nie wiem skad to wzielam ale gdzies uslyszalam wybacz moj blad

Wybacz mą uszczypliwosc ale dopiero po dłuższej obserwacji doszedłem do wniosku że to możesz Ty:p jak nie pisze jak pisze? Nie widzisz?:p a tak poważnie z braku czasu, dużo pracy mam:(

no a na kogo innego ? co tam slychac ? oprocz tego ze Jestes zapracowany ?

Gość hshahshhahshahhshahhhshahhshsa
Wielkie joł. Idym spac. Dobrynoc. Wsiiowsiowsio. Hohohohohohoh hohihihohi hsahshahshahshahsjasjajsjahshahshahshahshahshshhahshahshahshahshahhahhshahhshsha

Doleczyć się nie mam czasu. Zatoki mnie męczą kaszel, powiększone węzły chłonne przez które jestem prawie głuchy, no to sobie ponarzekałem:p a u Cię co nowego?

skoro Ciebie to az tak meczy to musisz znalezc czas . takie objawy sa powazne i uciazliwe . u mnie w normie . znalazly sie takie osoby ktore chca za wszelka cene sie na mnie wybic po tej calej sytuacji najsmieszniejsze jest to ze nie maja z tego zadnych korzysci nic im sie nie stalo a mimo to probuja nie dac umrzec sytuacji

Powtórzę co mówiłem już kilka razy i dosadnie- miej na nich wyyebane. Nie zwracaj na nich uwagi i ewentualnie odnos się do nich(jeśli już musisz) z pogardą i politowaniem. Nie daj im poczuć że się ich boisz, pokaż że jesteś twardą i nie dasz się zniszczyć

wymaga czasu ale jest do zrobienia wiesz co ja powoli bede zmykac bo juz 3 wiec zycze milych snow ;) wpadnij jutro jak bedziesz mial czas albo na poczte dobranoc