Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

forume

wszyscy poszli spac ?

Polecane posty

Gość gón
Właśnie. Nie ma mojego postu, że zajadam się egzotyczna rośliną z Ameryki Południowej czyli. Kartoflami:) No i kto mnie przebije?

kawa też z Ameryki :classic_cool: ja sobie wiele obiecywałam po końcu świata:O i chuj nie przyszedł:-P

Gość gón
Nie ale denerwuje sie, że coś nie działa jak powino. Skoro postanowiłem swój cenny czas poświęcić na rozmowę na kafe to nie chciałbym go tracić...To chyba jest powód do zdenerwowania?

Gość gón
chyba se dam spokój. Mówie Wam, że porobili bufor i zanim zamieszczą jakiś post to go dokładnie zbadają pod kątem poprawności politycznej:classic_cool: Jebie im sie w baniach:)

Ja jeszcze przed spaniem odpisze bo widzę, że 3 strona wchodzi, a jedynie 2 nie :D ... hoduje sobie kraba w akwarium, a jeszcze w innym suma podobno z Azji... będę żywiła się egzotycznie jak wrzucę je na ruszt?

Gość gón
Whedif...Bo to piekny wiek:P

MałaBlondynka - może ja kota swego dam na ruszt? :-P wszyscy mają 24 lata. jakiś tuzin nicków. tych żeńskich. i ze 4 24-latki się o coś pytały przez ostatnie dwa dni na forum. i każda 24 latka ma jakieś problemy psychiczne lub emocjonalne. jakiś spisek or łot

Gość gón
forume mógłbym być Twoim starym;)

hahahaha ja nie mam problemów psychicznych jedynie cierpię na bezsenność :p

Gość gón
Bo to przełomowy wiek dla dziewic i stąd takie napięcie. Już prawie ćwiara a księcia jak nie było tak nie ma:D

ja jakbym musiała chciała tobym mogła. tak czuję. ale nie czuję potrzeb seksualnych więc nie mam motywacji:D Nizzle - odniosłam się do Twojej stopki:(