Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana0000

Problemy w związku

Polecane posty

Gość Załamana0000

Mieszkamy ze sobą już od 1,5roku. Niestety od pewnego czasu coś nam się nie układa.Jak tylko zaczynam z nim rozmawiać na ten temat to mówi,że wszystko jest wporządku i,że przesadzam ale mnie się wydaje zupełnie co innego:( Wydaje mi się,że zmienił się,jest bardziej nerwowy,czasami boje się go o cokolwiek zapytać,bo podnosi na mnie głos... dlatego nawet nie chce mi się z nim czsem nawet rozmawiać,bo wiem już co będzie:( Coraz częściej się też kłucimy,praktycznie o same głupoty. Może już miedzy nami sie wypaliło przez te wszystkie lata i zostało tylko przyzwyczajenie??? Dużo ze sobą przeszliśmu i dlatego tak bardzo jest mi przykro,że tak się mniędzy nami dzieje,że jest żle...:(( Jestem w tym związku niestety niespełniona fizycznie i psychicznie. potrzebuje czułości,przytulenia i czasami jak każda kobieta usłyszeć coś miłego a co najważniejsze czuć się kochana. Mó\oże Wy mi coś doradzcie,pozdrawiam

Proste.Czas na zmiany ,a nie załamywanie się.Przecież to nie koniec świata. Może zastosuj terapię wstrząsową ,a jak to nie pomoże ,to trzeba zwinąc zabawki i poszukać nowej piaskownicy:classic_cool:

Gość alwita
to chyba jestescie juz bardzo dlugo ze soba bez mieszkania razem, jak piszesz ze sie to wypalilo, bo 1.5 roku to przeciez nic. ludzie sa ze soba czasem po 50 lat. moze faktycznie jest to juz przechodzony zwiazek. jesli tak, to trudno bedzie ci cos zmienic. a to co mowi twoj facet jest typowe. znudzilo mu sie juz wszystko ze nawet nie chce o tym rozmawiac. niezbyt dobrze to wrozy.

Gość Załamana0000
Jesteśmy już ze sobą prawie 8lat:(

Gość alwita
ile ty masz lat? wstrzasowa terapia to rozstanie, chocby na jakis czas, zeby kazde moglo zobaczyc co tak naprawde czuje do partnera i czy w ogole jeszcze cos czuje

Gość alwita
ile ty masz lat, ze nie wiesz co to terapia wstrzasowa? to znaczy rozstanie chocby na jakis czas, zeby kazde moglo zobaczyc czy bycie razem ma jeszcze jakis sens, czy sa jeszcze jakies uczucia i jest w co dalej inwestowac.

czyli np wykrzycz mu wszystko co myślisz i postaw swoje warunki żadając jednocześnie odpowiedzi na twoje pytania :classic_cool:

Gość Załamana0000
ja mam 24 lata. kocham go ale jednocześnie bpli mnie to jak mnie traktuje...