Mania208 0 Napisano Styczeń 10, 2013 Witam! Moi Drodzy szukam pracy w Londynie z językiem francuskim. Może coś poradzicie? Może coś wiecie o takiej pracy? Problem jest taki ze mój angielski jest podstawowy dlatego między innymi chce wyjechać:) Obecnie jestem w Paryżu i szukam pracy na odległość...Nie musi być to koniecznie praca z francuskim....moze na tasmie produkcynej itd itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do mani z paryza Napisano Styczeń 10, 2013 Czemu nie szukasz pracy w Paryzu skoro znasz jezyk francuski? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mania208 0 Napisano Styczeń 10, 2013 Ponieważ mąż nie zna francuskiego i jest mu tu ciężko a ja chętnie wyjade i naucze się angelskiego na miejscu....hmm tylko jak to zrobić?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do mani z paryza Napisano Styczeń 10, 2013 a czym sie zajmowalas gdy pracowalas w Paryzu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do mani z paryza Napisano Styczeń 10, 2013 a czym zajmowalas sie w Paryzu? bez jezyka to jedynie sprzatanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mania208 0 Napisano Styczeń 10, 2013 Bylam i nadal jestem niania, skonczylam filologie romanska dlatego wyjechalam do Paryza, ogolnie to ciezko tu z praca owszem mozna znalezc ale sprzatanie albo dzieciaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mania208 0 Napisano Styczeń 10, 2013 Bylam i nadal jestem niania, skonczylam filologie romanska dlatego wyjechalam do Paryza, ogolnie to ciezko tu z praca owszem mozna znalezc ale sprzatanie albo dzieciaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do mani z paryza Napisano Styczeń 10, 2013 z tego co sie orientuje to tak samo jak w paryzu, nianie badz sprzatanie. wez koniecznie referencje. Jak niania to do calkiem malutkich bo ze starszymi trzeba zad dom robic itp. Poza tym to kryzys jak wszedzie. A masz ma szanse tu na prace tzn w londynie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość huihui Napisano Styczeń 10, 2013 mania, mozesz poradzic jak najlepiej znalezc prace niani w Paryzu z dobrym angielskim, albo podstawowym francuskim?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do mani z paryza Napisano Styczeń 10, 2013 sam jezyk we Francji to za malo, to tak jak nie wykwalifikowany francuz. W Londynie transport jest duzo drozszy (metro), jedzenie porownywalne, ale polskie produkty zdecydowanie tansze niz w Paryzu. Jednak w Ldn wiecej polskich sklepow niz w Paryzu. Mieszkania drogie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach