Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mania208

Praca w Londynie z językiem francuskim

Polecane posty

Witam! Moi Drodzy szukam pracy w Londynie z językiem francuskim. Może coś poradzicie? Może coś wiecie o takiej pracy? Problem jest taki ze mój angielski jest podstawowy dlatego między innymi chce wyjechać:) Obecnie jestem w Paryżu i szukam pracy na odległość...Nie musi być to koniecznie praca z francuskim....moze na tasmie produkcynej itd itp

Gość do mani z paryza
Czemu nie szukasz pracy w Paryzu skoro znasz jezyk francuski?

Ponieważ mąż nie zna francuskiego i jest mu tu ciężko a ja chętnie wyjade i naucze się angelskiego na miejscu....hmm tylko jak to zrobić??????

Gość do mani z paryza
a czym sie zajmowalas gdy pracowalas w Paryzu?

Gość do mani z paryza
a czym zajmowalas sie w Paryzu? bez jezyka to jedynie sprzatanie.

Bylam i nadal jestem niania, skonczylam filologie romanska dlatego wyjechalam do Paryza, ogolnie to ciezko tu z praca owszem mozna znalezc ale sprzatanie albo dzieciaki

Bylam i nadal jestem niania, skonczylam filologie romanska dlatego wyjechalam do Paryza, ogolnie to ciezko tu z praca owszem mozna znalezc ale sprzatanie albo dzieciaki

Gość do mani z paryza
z tego co sie orientuje to tak samo jak w paryzu, nianie badz sprzatanie. wez koniecznie referencje. Jak niania to do calkiem malutkich bo ze starszymi trzeba zad dom robic itp. Poza tym to kryzys jak wszedzie. A masz ma szanse tu na prace tzn w londynie?

Gość huihui
mania, mozesz poradzic jak najlepiej znalezc prace niani w Paryzu z dobrym angielskim, albo podstawowym francuskim?;)

Gość do mani z paryza
sam jezyk we Francji to za malo, to tak jak nie wykwalifikowany francuz. W Londynie transport jest duzo drozszy (metro), jedzenie porownywalne, ale polskie produkty zdecydowanie tansze niz w Paryzu. Jednak w Ldn wiecej polskich sklepow niz w Paryzu. Mieszkania drogie...