Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek22...

Czy facet z podstawowym wykształceniem ma szanse na dziewczyne ?

Polecane posty

Gość gón
Dlaczego takie głupoty wypisujesz? Jestem zawiedziony Twoją postawą i rozczarowany małostkowością jak przejawiasz😤

Gość gón
I nie mów do mnie "młody" bo mnie Anita na widelec jeszcze weźmie;)

Gość gón
do parki pościk

Gość dddsafddfd
tak,a co za problem , jak ma prace i zarabia na siebie, chyba nei liczysz ze kobieta cie utrzya...

Gość gón
"master"

"chyba nei liczysz ze kobieta cie utrzya..." Wiele kobiet liczy na to, ze facet ja utrzyma, wiec facet moze w 21 wieku liczyc na to, ze kobieta go utrzyma 🖐️ ;)

Ok mogę utrzymywać faceta, ale pod warunkiem, że będzie prał, sprzątał, gotował i dbał o cały dom. Plus zajmował się dziećmi.

@Woman: nie uwierze, ze bys poszla na taki uklad, ale zmiany spoleczne zapewne sprawia, ze bedzie coraz wiecej takich ukladow. Przeciez juz dzis jest cos takiego jak urlop tacierzynski:) Ps. nie mitologizuj tego prania, gotowania, sprzatania, bo to zadna filozofia i malo skomplikowana sprawa.

Oczywiście, tylko jesli mężczyzna utrzymuje kobietę, to nic go w domu nie obchodzi, więc w drugą stronę to działa podobnie. Owszem ciężko by mi było iść na takie coś, uważam, że obydwoje powinni pracować i składać się po równo na wszelkie opłaty i utrzymanie.

Ja tez uwazam, ze oboje. A w przypadku, jesli to facet utrzymuje niepracujaca kobiete, to chyba oczywistym jest, ze ona zajmuje sie domem. Trudno, zeby facet jeszcze dodatkowo sprzatal, pral i gotowal, choc znam jeden taki uklad. Kolega fatalnie sie wmanewrowal, a laska zaszla juz w druga ciaze tylko po to, zeby nie isc do pracy;)

Musiałem się zaczernić bo podszywy myślą, że jak jestem zbanowany to już po mnie... Kobieta powinna byc zaprzęgnieta do pługa. Wtedy nie tyje, ma zgrabne nogi i nie wydziwia, że 2 razy dziennie to za mało :P

Cóż, pozostaje współczuć koledze. Różne są kobiety, jak i różni są mężczyźni. Najważniejsze to mieć podobne spojrzenie na wygląd związku, wtedy jest duża szansa, że się uda :)

Poza tym z wędzidłem w ustach nie straszy innej trzody pasącej się spokojnie na łące...A tak to, że albo za dużo czarnych plam albo, że niegustowne rogi...Ocipieć można:P

Gość sa rózne studia, ludzie ,
gusty, wymagania, nie sadz, zeby kilka postow na kafe dały komus absolutną jasność w temacie:)

a co do zaginania, gón. zaprojektujesz statek? powiedzmy kontenerowiec?

Nie. Ale moge zaprojektować statek kosmiczny, który Cię wyekspediuje ku centrum galaktyki:)

Poza tym projekt statku jakiegokolwiek to nie jest zadanie dla jednej osoby chociażby miała 1000 fakultetów więc skończ pierdolić

tiaa, mozesz zaprojektowac rakietę na srode, tylko ci się chwilowo nie chce - mów dalej...

jak powiesz ile zapłacisz to Ci powiem czy mi sie chce. Na ambicje to takich frajerów jak Ty mozna łapać;)

Gość Laska z dużej wsi
Dzisiaj matura to absolutne minimum!

Nie matura a ch ęć szczera czyni z Ciebie sex ogiera:)

Gość fafarifka
do autora .Ma szanse pod warunkiem ,że nie ma uczulenia na wodę , pracę , pomaganie w domowych obowiązkach i zajmowaniu się dziecmi a nie tylko ich zmajstrowaniu .Wykształcenie nie ma nic do rzeczy .Ważne ,żeby był dobrym człowiekiem.Nie wszystkie babki szukają modela z tytułem i dwoma lewymi łapami do roboty.Teraz studentów na pęczki nie wszyscy grzeszą inteligencja a zakończenie edukacji zawdzięczają czesnemu wpłacanemu przez ambitnych rodziców .Do liceum chodził ze mną facet którego matka miała sklep , gość nie umiał sznurówek zawiązać ,ograniczony był umysłowo biedaczyna ale kasa zrobiła swoje szkołę skończył .Ale to mu raczej nie pomogło znaleźć kobiety

No widzisz. Jeżeli nie umiem zaprojektować kontenerowca to sie nie nadaje na męża...Ide się rzucić pod pociąg, którego też nie zaprojektowałem drogą której nie wytyczyłem...Okrutny losie😭