Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przysięga 6 rodzeństswa

3 braci i 3 siostry złożyło przysięge!

Polecane posty

Ja, moi trzej bracia i moje dwie siostry złożyliśmy przysięge że nigdy nie będziemy mieć dzieci. Bracia - trojaczki - mają po 30 lat. Siostra - bliźniaczki mają po 28 lat I ja mam 26 Wychowaliśmy się w domu gdzie była bieda, rodzice nie potrafili zapewnić nam bytu. Jeden brat skończył zawodówke cukierniczą, drugi zawodówke mechanik samochodowy, a trzeci zawodówke kucharską. Ja zawodówke handlową a siostry zawodówke fryzjerską. Postanowiliśmy że uzbieramy razem pieniądze na wspólny dom i wspólny interes. Jeden z braci poddał się już wazektomii, pozostała dwójka ma to w planach. Ja i siostry też zamierzamy się wysterlizować.

Gość na pewno do rozchorowania
niezła ściema - w Polsce zarówno wazektomia jak i steryzlizacja są zabronione :)

Gość wysterylizuj
sobie mózg:D

Rodzicom- dziadom i nieudacznikom życiowym ta przysięga sie nie podoba. Ale ważne dla nich ma być to by dzieci były szczęśliwe. Chociaż chcieliby już mieć wnuki, to nie mieliby z czego robić im drogich prezentów.

Gość wysterylizuj
jesteście po zawodówkach i stać Was na te zabiegi za granicą???hahah

ale za granicą nie jest

Gość wysterylizuj
tak się czasami zastanawiam,co biorą osoby które piszą takie głupoty na kafe:D Trzeba mieć bardzo bujną wyobraźnie:D