Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ashantix3

DIETA KOPENHASKA !!!! :)

Polecane posty

hej:) zaczynam od jutra dietę kopenhaską;) ktoś się przyłącza? :P dietę można stosować 13 dni i nie można jej przerwać. nie jest jakaś bardzo rygorystyczna. ;) daję plan posiłków na trzynaście dni;) DZIEŃ 1 i 8 Śniadanie: 1 kubek kawy, 1 kostka cukru Obiad: 2 jajka na twardo, gotowany szpinak 100g, 1 pomidor Kolacja:1 duży befsztyk, sałata z olejem i cytryną 150g DZIEŃ 2 i 9 Śniadanie:1 kubek kawy,1 kostka cukru Obiad:1 duży befsztyk, sałata z olejem i cytryną 150g Kolacja:1 plaster szynki, 2-3 szklanki jogurtu naturalnego DZIEŃ 3 i 10 Śniadanie:1 kubek kawy,1 kostka cukru, 1 grzanka z razowego pieczywa Obiad: gotowany szpinak,1 świeży owoc, 1 pomidor Kolacja:1 plaster szynki, 2 gotowane jajka, sałata z olejem i cytryną 150g DZIEŃ 4 i 11 Śniadanie:1 kubek kawy,1 kostka cukru Obiad: tarta marchewka 150g, jajko na twardo, twarożek naturalny 100g Kolacja: sałatka owocowa 100g, 2-3 szklanki jogurtu naturalnego DZIEŃ 5 i 12 Śniadanie: duża tarta marchew z cytryną Obiad: duża chuda ryba Kolacja:1 befsztyk, sałata i brokuły 200g DZIEŃ 6 i 13 Śniadanie: 1 kubek czarnej kawy, 1 kostka cukru Obiad: kurczak gotowany 150g, sałata z olejem i cytryną 150g Kolacja: 2 jajka na twardo, duża marchewka DZIEŃ 7 Śniadanie: 1 kubek herbaty bez cukru Obiad: kawałek chudego grilowanego mięsa 150g Kolacja: NIC

byłabym Ci bardzo wdzięczna;) wiesz, zawsze lepsza motywacja, jeśli wiem, że wejdę na kafeterię i ktoś coś napisze i wgl :) lepiej, jak nie jestem sama:) większa motywacja, razem lepiej:)

Gość bavar
DZIEŃ 8 - Smażone golonko i 4 piwa

dobrze, też mogę pisać tu i tu ;) to podaj może link? ;) ale bardzo proszę, tutaj też się wypowiadaj :)

dobra, to liczę w takim razie, że na tym temacie udzielisz się również :) ja pod wieczór napiszę, jak tam mi poszedł ten pierwszy dzień . najgorszy według mnie chyba początek ;(

dobra, to liczę w takim razie, że na tym temacie udzielisz się również :) ja pod wieczór napiszę, jak tam mi poszedł ten pierwszy dzień . najgorszy według mnie chyba początek ;(

wiem wiem:) zastanawia mnie jeszcze jedna sprawa. czy ten befsztyk mogę czymś zastąpić? problem w tym, że jem tylko drób;(

Gość ulikaaa
widze ze autorka olała topik

Gość szarkaaaaaaaa
do przewidzenia to było- ze topik padnie

nie, wcale nie olałam;) od rana dość okej, śniadanie zjadłam, a raczej wypiłam tak, jak w jadłospisie ;) zaraz zmykam do sklepu i będę jadła obiad :) a Wy, jak dajecie radę? (NIE JEST TAK ŹLE, JAK MYŚŁAŁAM, ALE CZUJĘ SIĘ PUSTA) .

Gość ulikaaa
no olałas bo piszesz gdzie indziej atu sie zjawilas z koniecznosci, tylko po co ci kolejny topik jak siedzisz tylko tam??????????

najpierw założyłam ten topik, a dopiero później znajoma zaprosiła mnie na tamten. zresztą - jeśli masz jakiś problem, to nie odwiedzaj tego topiku i tyle . eh.. ludzie są żałośni .