Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamDoscTegoWszystkiego

Nie chce juz zyc

Polecane posty

Gość MamDoscTegoWszystkiego

mam zaburzenia psychiczne czesto zle sie czuje nie jakos bardzo ale przeszkadza mi to jestem uzalezniony od masturbacji nigdy nie mialem dziewczyny i przez te zaburzenia raczej nigdy nie znajde mam dosc tego wszystkiego wy tu pier*****e o robieniu dzieci zeby sie one meczyly w przyszlosci tak jak ja albo i jeszcze gorzej zreszta sam wolalbym sie nigdy nienarodzic moja matka tez tak pewnie sie cieszyla jak sie urodzilem a teraz kur*a problemy psychiczne i niewiadomo co w przyszlosci mi sie przydarzy najchetniej bym sie zabil

Gość Elektronikełe
zabierz mnie ze sobą

Gość Powoli nie wszystko na raz
ile masz lat? czym sie zajmujesz na codzień?

Gość Elektronikełe
niczym i nic mi się nie chce

Gość Karmazynowy
18 na codzien rozne rzeczy gram na kompie jade gdzies narazie do szkoly niechodze bo chory dopiero po feriach ide

Gość Karmazynowy
moze od mojej choroby w domu dosc dobra sytuacja kasy niema za duzo ale jakos sie zyje tak jak mowie niemam jakos prze****e ale znowu nie jakos zajeb****e niechce mi sie zyc szkoda ze sie wogule urodzilem

ja też uważam, że na siłę ludziom wmawia się jak piękne jest życie...a samo życie wlaśnie weryfikuje ten sztuczny pogląd. każą nam zaraz doczepić sztuczne uśmiechy i jak barbie powtarzać jak dobrze, że nie ma wojny i chorób chociaż. nie, nie wiem co bym zrobiła jakby była wojna, ale bez tego i tak jest źle. też nie mam nikogo, brak perspektyw na znalezienie kogokolwiek, jestem łakoma, chyba źle idzie mi na studiach, wydaje mi się, że każdy jest ode mnie lepszy, aja gorsza.

Gość siećpajęcza
Elektronikełe masz dziewczyne i e-maila?