Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jessica181

Czy warto zmienic prace? Pomozcie

Polecane posty

Gość Jessica181

Witajcie, potrzebuje rady bo na prawde nie potrafie sama podjać tej decyzji. Jestem w uk prawie 2 lata, półtorej roku pracuję jako kasjerka w fast foodzie typu mc donald, kfc. Problem polega na tym ze pracujac tutaj full time zarabiam 800-900 funtow miesiecznie i dlatego zastanawiam sie nad zmiana pracy.. Mysle o szukaniu gdzies w sklepie odziezowym lub z kosmetykami itp, bo mój angielski nie jest bardzo dobry choc raczej nie mam wiekszych problemow z porozumiewaniem sie, nie wiem tylko czy zmiana pracy ma sens jesli chodzi o zarobki czy w sklepie zarobie wiecej.. Przyznam ze czasem mam juz dosc mojej pracy ze wzgledu na klientow bo nawet dzieci czy mlodziez traktuja cie jak smiecia. Szkoda natomiast mi ja zmienic ze wzgledu na to ze dlugo tam pracuje mam bardzo dobre stosunki z managerem i pracownikami, mam wolne dni zawsze te ktore chce... Planuje tez dziecko za jakies pol roku i nie wiem co robic w tej sytuacji. Pomozcie prosze.

rozgladac sie za czyms lepszym zawsze mozesz. Natomiast dlaczego nie postarasz sie o jakis awans?

Gość Jessica181
Mialam propozycje awansu tylko ze to roznica 20 pensow na godzine w moich zarobkach wiec czy warto?

Gość Jessica181
Nikt nie doradzi?

rozwijac sie zawsze warto. 20 pensow to moze nie jest niewiadomo jaka duza podwyzka, ale zawsze cos. No i lepiej miec w cv team leader czy manager niz team member

Gość mijmioj
po dwoch latach w uk nie nauczylas sie plynnie jezyka?:O Do tego planujesz dziecko w takiej sytuacji? are you kidding me? P.S. TEN rok, wiec półtoRA roku

[zgłoś do usunięcia] tink! rozwijac sie zawsze warto. 20 pensow to moze nie jest niewiadomo jaka duza podwyzka, ale zawsze cos. No i lepiej miec w cv team leader czy manager niz team member" xxxxx tak rozwijac sie zawsze warto - ale czy to aby nie ejste nainterpretacja slowa rozwoj? --> jako awans z kajerki w superrmarkecie na szefa kashjerow, czy jak to tam idzie z ta hierarchia