Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pomarancza88

czy to moze byc ciąża?

Polecane posty

bralam tabletki anty i jedna pominelam minelo 15h za nim ja przyjelam, jak ja przyjelam to na drugi dzien dostalam okresu dosyc obfitego ktory trwal dwa dni do konca brania tabletek zostały 5,wybralam je mimo to ze dostalam okresu,nastepnie po zakonczeniu brania tabletek po7dniach nie pojawil sie okres ,jednakze pojawil sie 2tyg pozniej,dodam jeszcze ze biore promaolan lek antydepresyjny aczkolwiek lekarz powiedzial ze nie bedzie korygowal z antykoncepcją,czy ktoras z pan miala podobny przypadek?czy moglam zajsc w ciaze?oczywiscie wybieram sie do lekarza ale dopiero po weekendzie

Gość zxzx
Test zrób.

Gość zazdraszczam...
a co tro znaczy "nie bedzie korygowal"?:D boze dziewczyny nie osmieszajcie sie:D JEST SEKS MOZE BYC CIAZA!!!!

Pramolan nie wpływa na skuteczność tabletek antykoncepcyjnych. Jeśli uprawiałaś seks bez innego zabezpieczenia po pominięciu tabletki to oczywiście, że możesz być w ciąży.

no wlasnie, tylko czy w ogole bedac w ciazy mialabym tyle razy krwawic,dziwne to troszeczke,moze poprostu przez ta pominieta tabletke tak sie porobilo,no nic czeka mnie wizyta u lekarza i tyle.