Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hadmtp

99,9 procent facetow pojdzie za ladna i chetna

Polecane posty

Gość Hadmtp

Do lozka

Gość dskmxdc
no i ?

Gość Hadmtp
Zonaci tez

Ci co zdradzają pójdą i z brzydką- choćby z ciekawości, bo może ciasniejsza, na więcej się zgadza w łóżku. Ci wierni nie pójdą z super pociągającą, choć później zwala sobie konia i będę marzyć- co by było gdyby.;)

Gość Doświadczony przez życie
A jaki jest sens iść za brzydką i niechętną?

Gość staty(styk)
to gey'ów tylko 0,1 procent jakoś tak mało :D

Gość Kamylekkk
No według mnie 100% heteroseksualnych facetów pujdzie z atrakcyjną i chętną.. Bo niby czemu miałby nie iść ?:) Inną kwestią jest facet zonaty/w związku.. Lecz i tutaj myśle ze 90% by poszło.. A w tym ja.. Rok po małżeństwie - seks raz na dwa trzy miesiące.. I to tylko wtedy kiedy ona chce :] To czemu miałbym nie korzystać.. ? Bo moralność, sumienie.. A jakie wy macie kobiety sumienie męcząc tak faceta ?:) Na to samo wychodzi..

Gość kcmkmckmcmcmc
Rok po małżeństwie - seks raz na dwa trzy miesiące.. I to tylko wtedy kiedy ona chce :] To czemu miałbym nie korzystać.. ? Bo moralność, sumienie.. A jakie wy macie kobiety sumienie męcząc tak faceta ? Na to samo wychodzi..---> what>? Jestem w zw malzenskim znacznei dluzej i sex uprawiamy codziennie, wiec moze w twoim zwiazku jest tak do dupy, ale nie w kazdym jest tak samo :D

Analogicznie do uszatka. Wiem, wiem, jestem mlody i mozesz nie pamietac, ale byla kiedys taka dobranocka - Mis Uszatek. No i tera Puchatek. Od Kubusia Puchatka. Bo lubie Kubusia Puchatka. :) Potem beda inne misie. Misie sa cool. Prawie tak samo cool jak Koty. :)

It's funny. Stop. Dzisiaj z perspektywy czasu Kubuś Puchatek wydaje mi się najbardziej ogłupiałym animowanym misiem ale można powiedzieć że też go lubiłem. Uczysz się dopiero być dziecinna, mała próbka aż za mała ale próbuj coraz bardziej. Fubu jest usunięty teraz pisze z konta syna. I dobrze pamiętam tamte bajki. Stop.

Hej to jeszcze ja! Bo co do tematu - to prawda :] Lecz jeśli chodzi o mnie to ładną dla mnie a nie tylko dlatego że jest ładna.

Ja myśle, że to jest niedoszacowanie swego rodaju... Otóż jest to 200% bo 50% zrobi to ze 4 razy niedouczone analfabety matematyczne:P

Gość tufffffffffff
ee tam po prostu zdrajcy swoje kurestwo tłumaczą tym że tak robi każdy ,obracają sie w środowisku kurwiarzy i tyle ale to nie jest normalne wcale takiego zachowania zresztą powinni sie wstydzić jak ktoś jest ścierwem to sie zeszmaci,chłop czy baba wszystko jedno

Gość Tiki_Taki
Ale glupoty pieprzycie heh to w takim razie szanowne panie jaka macie satysfakcje ze zwiazku skoro macie pewnosc ze facet was zdradzi????