Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche_podlamana

pocieszcie mnie

Polecane posty

Gość troche_podlamana

Poznalam fajnego faceta, tak mi sie wydawalo przynajmniej, adorowal mnie, spotykalismy sie nie za czesto bo dzieli nas odleglosc , mimo seksu nadal chcial sie spotykac wiec nie bylam numerkiem na raz, no ale teraz nie odzywa sie prawie wcale, a jak sie spotkamy cudem to zachowuje sie jakby mu zalezalo, pyta kiedy sie zobaczymy, czemu go nie odwiedzam, istny cyrk, w sumie zupelnie nie rozumiem takiego zachowania.Chcial samego seksu to mogl go miec i wiecej sie nie odzywac, jak nie chce zwiazku to po co miesza mi w glowie i tak robi.Moze niech panowie sie wypowiedza, ponoc postepujecie logicznie a ja tu logiki wcale nie widze.Nie chce nic od niego juz, nie bede zabawka, z drugiej strony chcialabym zrozumiec to zachowanie.

Gość RAIN men
idiotę zrozumie tylko drugi idiota więc jak to mawiają - jak bóg chce człowieka ukarać to spełnia jego pragnienia :classic_cool:

Gość troche_podlamana
za takie wypowiedzi dziekuje

Gość kosz z mojżeszem
prawda w oczy kole?

Gość troche_podlamana
oczekuje normalnych wypowiedzi a nie obrazania, obrazac to kazdy glupi potrafi, no ale nie bede sie znizac do pewnego poziomu

Gość troche_podlamana
to zrozumiale, ale on po seksie umawial sie dalej i bynamniej nie na seks, tylko normalne spotkania, wiec dlatego to dla mnie niejasne