Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna rapera

zgubilam to!!

Polecane posty

Gość dziewczyna rapera

Ludzie ratujcie pomozcie, armagiedon sie wydarzyl! Jutro mam egzamin na prawo jazdy I nieszczescie takie, ze zgubilam taka kartke ktora mi dali podczas zapisywania sie na egzamin, tam byla data egzaminu godzina I cos tam jeszcze, ale nie zdazylam przeczytac. Dzis chcialam sie spakowac na jutro a tu trach niespodzianka, szok, amok, apatia! Kartki nie ma, nigdzie. Odsuwalam szaffki, grzebalam w smieciach, wygladallam przez okno czy gdzie nie poleciala w przeciagu, w piecu w kotlowni sprzewalilam wszystko I nic! Nie ma nigdzie. Boze to byla jedyna szansa, zeby na starych zasadach zdac, a teraz koniec. powiedzcie czy ta kartke musze jutro ze soba miec? Czy to jakis gowna wart swistek? Ratujcie!

Gość dziewczyna rapera
Pomozcie, blagam prosze. Chcialam sie wczesniej polozyc spac, zeby jutro miec duzo energii na myslenie, a tu guzik, traba I fujara. Nie ma najwazniejszej rzeczy, ktora przez tydzien pilnowalam jak oka w glowie.

Gość dziewczyna rapera
Dwa dni I dwie noce niepzrespane, zmarnowane na naukie, kulam na blache, na pamiec, umialam wszystko, w malym palcu u stopy mialam te pytania, a tu taka wiadomosc jak grom z jasnego nieba. Moje zycie wlasnie uleglo gruzom, wszystko przepadlo, a moglam byc kims, moglam osiagnac sukces, a teraz dalej bede jezdzic autobusami :'(

Gość dziewczyna rapera
Dlaczego nikt mi nie chce pomoc w tym waznym dla mnie dniu?

Gość dziewczyna rapera
Boze ja w ciebie watpilam, bo ciebie nie widziala I nie slyszala, gadalam o tobie glupio, ale teraz cofam te slowa, chce w ciebie uwierzyc, jesli istniejesz to zrob tak, zeby ta kartka byla, bede chodzila codziennie do kosciola I dawala ksiedzom na tace,, mochero,m bede ustepowala miejsca w autobusie, tylko zlituj sie do jasnej ciasnej I oddaj mi ta kartke!

Gość dziewczyna rapera
A wy bydlaki zarozumiale bez serca jeszcze tego pozalujecie, ze nie chcecie mi pomoc knury jedne. Niech was tluszcz zaleje!

Gość nie potrzebujesz kartki
jesli pamietasz godz

Gość dziewczyna rapera
Ok, ja sobie poradze bez tej karrtki, nie widze problemu, ale wy bydlo zawszone bedziecie sie w piekle smazyc! I zycze wam aby nikt wam nigdy nie pomuk.

z tego co pamiętam, gdy ja zdawałam. też oczywiście zgubiłam ten głupi papier, ale on do nieczego potrzebny nie był. to jest kartka dla Ciebie, żebyś nie zapomniała o ktorej i inne bla bla bla masz egzamin. Musisz mieć przy sobie dowód. Spokojnie :) nic sie nie stanie . idź bez stresu na egzamin :D

Gość dziewczyna rapera
Naprawde? Jestes pewna? Dajesz sobie reke uciac? Pamietam godzine I date.

Pisz dalej, uśmiałam się :D Kartka niepotrzebna. Mało kto zdaje za pierwszym razem ale życzę aby Ci się udało :)

Gość dziewczyna rapera
Boze dzieki, jednak istniejesz, tak naprawde nigdy nie zwatpilam w ciebie, a jesli tak to tylko po to, aby wzmocnic moja wiare. Dziekuje, ze zeslales tych dobrych ludzi, wierze, ze oni pisza twoja reka.

Gość pastelowe pola
moze lepiej jeszcze jutro zadzwon i upenij sieco do daty!

Gość dziewczyna rapera
Ja zdam, ja na pewno zdam, umiem wszystko bezblednie. Czuje ze bede tam najlepsza. Testy zero bledow na zero pytan. Jak nie zdam to przyjde tu sie tylko pozegnac I zejde z tego swiata. ps. I tu boze daje ci druga szanse, pamietaj, wszystko po to aby wzmocnic moja wiare, nie bierz tego za szantaz, ale jesli zdam to pojade do czesto chowy, a jesli nie zdam to cofam te slowa wyzej.

Gość dziewczyna rapera
Data na pewno ta, tu nie mam zadnych watpliwosc... chociaz ostatnio nie poszlam na jazde, bo myslalam, ze jest dzien pozniej...

Jesli wiesz na ktora godzine masz egzamin to nie potrzebujesz tej kartki

Gość mam już prawko
Testy zero bledow na zero pytan :) rzeczywiście taki wynik że hoho gratuluję :)

Gość dziewczyna rapera
Dziekuje,zaczynam czuc ulge, ale szkoda ze tak pozno sie odezwalyscie, bo przez ten stres tylek mi przywar do sedesu.. Jeszcze zeby kilka osob zechcialo potwierdzic ta wersje byloby super.

Gość dziewczyna rapera
Nie dziekuje na razie bo nie chce zapeszac, ale pierwszy raz w zyciu sie czegos nauczylam tak, ze jestem tego pewna w stu procentach. Jesli nie zdam to bedzie znak od boga, to nie bedzie przypadek, to bedzie objawienie panskie.

Gość dziewczyna rapera
Hu hu hu I wdech I wydech I wdech I wyydech, spokojnie zlociutka, dasz rade, dasz rade, swiat sie nie skonczy jak nie zdasz, to tylko zwykly, mallutki, drobniutki egzaminek, tylko glaby nie zdaja.

Gość dziewczyna rapera
Nie ma wiecej poparcia takze czas na mnie, czss zmruzyc oczy I wczuc sie w role kierowcy. Juz jutro na swiat przyjdzie nowy rajdowiec czyli ja.

Gość dziewczyna rapera
A kto tutej zartuje z boga? Nie wierzysz w ten cud? A w jezusa uwierzylas?ja sie nawracam, czy ty nie widzisz tego? jestes radoscia mojego zycia ooooo O Panie moj

Gość dziewczyna rapera
Hiej ciule niemyte! Chcialam was po informować, że ja, Drzoana zdałam dziś egzamin na prawo jazdy. I co zatkało kakało? Kto we mnie nie wierzył? I tak jak mówiłam, zero błendów, na zero pytań. I tu chciałam podziękować temu najpotężniejszemu, bo to jego zasługa, to on pokierował moją dłonią i umysłem, to on ustawił pode mnie pytania. Od dzisiaj mówcie do mnie wierząca i praktykująca katoliczka z najwyższej półki we sklepie monopolowym. ave ciało bambino!

Gość dziewczyna rapera
a gdzie jakaś erekcja na to co napisałam? gratulacje, zazdrość i inne?

Gość dziewczyna rapera
a dziękuję, chociaż Ty doceniłaś moje poświęcenie.