Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samotnaa24

obrona pracy magisterskiej blagam o pomoc

Polecane posty

Witam ! 4 miesiace temu urodzilam dziecko.Wiekszosc ciazy niestety spedzilam w szpitalu z powodu zagrozonej ciazy no i niestety nie mialam.mozliwosci pisac pracy .Pozostale przedmioty mam zaliczone . Ze wzgledu na prace mgr sesja zostala mi przedluzona do konca grudnia niestety przy malym dziecku nie mialam mozliwosci dokonczyc pisania - nie mam nikogo kto pomoglby mi przy opiece ...sesja ponownie zostala mi przedluzona do konca lutego ale mam watpliwosci , czy uda mi sie skonczyc pisanie ...ehhhh wiecej przedluzen nie ma tylko skreslaja z listy studentow i co dalej ??? czy moge sie jeszcze kiedys obronic i zakonczyc studia tytulem.magistra ??

Gość kossa na kamień
Dobrowolna bezżenność 10 Rzekli Mu uczniowie: Jeśli tak ma się sprawa człowieka z żoną, to nie warto się żenić. 11 Lecz On im odpowiedział: Nie wszyscy to pojmują, lecz tylko ci, którym to jest dane. 12 Bo są niezdatni do małżeństwa, którzy z łona matki takimi się urodzili; i są niezdatni do małżeństwa, których ludzie takimi uczynili; a są i tacy bezżenni, którzy dla królestwa niebieskiego sami zostali bezżenni. Kto może pojąć, niech pojmuje!

Nie wiem na pewno, ale chyba będziesz musiała powtórzyć rok. No bo ukończenie pracy to warunek zaliczenia przedmiotu: seminarium, a Ty jej nie ukończyłaś, więc de facto nie masz wszystkich zaliczeń, więc musisz powtarzać rok. Spróbuj się jakoś dogadać, żeby powtarzać tylko seminarkę, a resztę, żeby Ci przepisali.