Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZdradaZDRADA

Nie umiem być w związkach

Polecane posty

do zdradaZdrada wiesz na początku widzieliśmy się tylko raz w miesiącu i to było dla mnie bardzo dużo motywacja bo czym krócej się widzieliśmy tym bardziej za nią tenskniłem aż się wkurzyłem bo mąż jej z domu wypuścić nie chciał i pojechałem tam dostałem wtedy po mordźie ale nie odpuśćiłem i zabrałem ja od niego

Gość ZdradaZDRADA
Jesteś swietnym facetem, moze ten mój nowo poznany jest podobny do Ciebie ... najwazniejsze ze jesteście szczesliwi. A jak na to wszystko jej bliscy, znajomi, dzieci, rodzice? Czy ktoś potepia Twoją kobiete, obgadują ją za plecami?

Na początku moim rodzice byli przeciwny temu związkowi mówili że jest za stara dla mnie ale ja ich nie słuchałem z biegiem czasu to za akceptowali pojechaliśmy do moich rodziców i porozmawialiśmy i jest ok jej rodzice również nie akceptowali tego ale teraz mnie już traktują dobrze wszystko gra jej dzieci mnie lubią i jej siostry też planujemy życie z sobą i partnerki już nie zamierzam zmienić i nie przeszkadza mi to że ma dzieci

Gość ZdradaZDRADA
U mnie do tekiej sytuacji nie doszło i mam nadzieje ze nie dojdzie. Byłeś bardzo zdeterminowany. Podziwiam Cię i chciałabym by mój nowy pratner również potrafił tyle wytrzymać. Widujemy sie czesto, moze za czesto i dlatego ostatnio to wyszło na jaw. Musze teraz bardziej uwazac, ale mi też jest ciężko kazdego dnia bez Niego.

to juz od niego zalezy jak sie będzie starał bo ja wcale nie odpuszczałem ale my się często nie widzieliśmy i dlatego tak bardzo za sobą tensknimy

Gość ZdradaZDRADA
My kilka razy w tygodniu, czasami na 2 h, lub tylko na pół godziny ... zatracam sie w tym uczuciu, chciałabym Go miec przy sobie ... wiem, ze to błąd, ale mam silną potrzebę bycia z Nim, jest mi wtedy dobrze i niczym się nie przejmuje. Straciłam czujność przez to. Wiem, ze powinnam być bardziej ostrożna. Oka, zamykam temat.

my tez dwie godziny tylko sie widzimy chyba ze jak jedziemy weekendy spędzać razem mamy się dla siebie całymi nocami i dniami

My też tylko dwie godziny się widzieliśmy najwięcej czasu spędzamy w weekendy jak gdzieś razem jedziemy to jesteśmy razem całymi nocami i dniami napisz na ten nr 882-540-070 a ja ci tam podam mój prywatny numer i pogadamy prywatnie

Gość inna sprawa
TheExpendables nie brzydzisz się ruchać po kimś??Przecież wkłada tam jej też mąż:O:O

juz kilka lat jej nie wkladal a zreszta na taki temat tu gadal nie będe a co kiedyś było z nią i mężem mnie nie interesuje mnie interesuje co jest teraz

Gość bombardier brygady kryzys
Tylko tak ci sciemnia,ze jej nie wkladal.Pewnie wkladal i to czesto.