Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milka5555

Seks z żonatym

Polecane posty

Witam. Mam 19 lat, poznałam niedawno 27 letniego żonatego faceta. Na początku to były tylko sms-y i rozmowy przez telefon. Zaprasza mnie do siebie (bo żona będzie w pracy). Twierdzi, że nie układa mu się w związku i gdyby nie dzieci, to już dawno by odszedł. On mi się bardzo podoba, oboje chcemy tylko seksu. Co powinnam zrobić ?

Gość znafffca tematu
przeciez to jasne ze chce cie tylko wydupczyc a te bajki o nieudanym zwiazku wsadz miedzy ksiazki 🖐️

Możliwe... ale nam obu chodzi tylko o seks. Ja mam tylko problem z tym , że ma żonę. Właściwie to On jej ślubował wierność, przysięgał itd. Mieliście kiedys taką sytuację ?

Gość znafffca tematu
Dla nas to raczej nie problem, po co pukac jedna dziure skoro mozna dwie lub wiecej? Jak chcesz przed nim rozkladac nogi to rozkladaj ale wiedz ze to moze rozbic jego malzenstwo.

Właśnie o to mi chodzi.. niby oboje chcemy, ale trochę przejmuje się tym, że to cos spiepszy między nimi. On twierdzi, że nie raz ja zdradzał i nawet jeśli by coś nie wyszło, to z jego winy i mam się nie przejmować. Ale to tylko gadanie...

Gość Autorko, nie przejmuj się ;)
Widać, że świetnie sie dogadujecie, trafił "swój" na "swego"! Nie przejmuj się wcale jego żoną, w końcu to nie Twoja żona . Baw się dobrze i bzykaj ile wlezie :D

Gość aa9876554
a potem będzie płacz,że ludzie cię dzi... nazywaja.wiesz,że na żone i dalej chcesz iść do łóżka to jesteś zwykłą kur.. i nie masz zasad.a ty chciałabyś aby twój mąż cię zdradzał nawet tylko dla seksu- bo to przecież nic wielkiego bez miłości. zastanów sie dobrze czy warto.jeżeli ludzie są wolni oboje to ich sprawa komu nogi rozkladaja albo kogo piep... ale jak juz jest małżeństwo i przysięgi to powinny byc jakieś zasady.ale tak to jest jak "dzieci"chcą zakładac rodziny

Tez mialam podobnie, niby nie ukladalo mu sie w zwiazku( oczywiscie nie wierzyłam w to) Ja singielka, to byl uklad, tylko dla sexsu. Na poczatku mialam wyrzyuty sumienia,ale pozniej stwierdzilam, ze tez mam prawo do czułości. A zreszta on patrzy w zonie oczy codziennie i dziecku nie Ja. traz to juz skonczone trwalo 6 miesiecy, nie zaluje:)

Własnie najgorsze jest to, że są z tego miasta co ja. On twierdzi, że miał już kilka kochanek, jedną nawet kilka miesięcy i żona się nie dowiedziała. A czy jestem kurwą czy nie ? Warto by się zastanowić nad tym, kto jest żonaty i przysięgał coś drugiej osobie...na pewno nie ja

vivien3030 opowiedz coś więcej :D @skomplikowana76, kto powiedział, że mam się angazowac?

Co mam Ci mowic, kochana tak jak piszę. Uklad, nie zakochalam sie w nim. Dlugo bylam samotna on znudzony zyciem. Tylko Ty jestes mlodziutka jeszcze. Ja wtedy mialam 28 on 40. I smiesza mnie teksty, ze kochanki to kurwy itd. Panowie to juz duze dzieci, wiedza co mozna a co nie, kochanki im nie podaja narkotykow, nie ciagna na sile a jednak oni chca sie spotykac, pisza i dzwonia. I to oni przysiegali nie my.

Milka on nigdy nie zostawi swojej żony a ty będziesz tylko zwykłym albo kolejnym mięsem do ruchania. Smutne ale to niestety prawda. A nawet jeśli zostawi żonę i będzie z Tobą, to wiedz, że skoro zostawił i zdradził jedną kobietę, to zrobi to samo i z drugą, czyli z Tobą.

Gość gość
milka 5555a co powiesz jego ,żonie?

Gość malina123
wiem ,ze to już nie świeża sprawa ale jestem ciekawa ,?

Gość fagoa
ha ha jak ma mu rozbić małżeństwo, jak on się kurwił już wielokrotnie ? szuka kolejnej na seks, nie ta to inna i tyle

Gość gość
ten facet to debil jakich pełno. Gość nie zasługuje na żonę, tylko śmietnikową qrwę. ale teraz już pewnie wali następną, po pół roku już kilka następnych tępych małolat mógł obrócić.

Miedzy nami nigdy niczego nie było, kontakt se urwał po tym jak miał wolna chate, a ja nie chciałam wpasc. Z tego co wiem dalej jest ze swoją żoną, wychowują razem dzieci, ale taki człowiek sie nie zmienia-na pewno wziac ją zdradza. Ja sie zmieniłam za to od tamtej pory, bardzo.. :) Ich raz nawet spotkałam, szli w czworke (z dziecmi), powiedział mi cześć i poszedł dalej

Gość gość
A dalej cię pieróg swędzi i chciałabyś żeby ci ktoś komin przeczyścił ?