Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co mam teraz zrobić...

mój mąż jest gejem.

Polecane posty

Gość Co mam teraz zrobić...

Bardzo atrakcyjny facet. Pamiętam taką porą równo 2 lata temu kąpał się i odczytałam wiadomość którą dostał od kolegi, że ślicznie dziś wyglądał, że jest słodki.. był zmieszany powiedział mi że nic na to nie poradzi że tomek jest geje ale że to spoko facet a on wie, że on ma mnie więc w czym problem PRZECIEŻ JA NIE JESTEM GEJEM KOCHANIE. Zapomniałam o tym. Wszystko się układało w łóżku, w życiu nie pomyślałabym. Koleżanka powiedziała mi niedawno, że widziała go jak obściskiwał się w lokalu własnie z tym tomkiem... otworzyłam jego laptopa chociaż nie robiliśmy nigdy takich rzeczy. W historii znalazłam między innymi romzmowy na czacie - pokój gay. Ma też konto na fellow.pl oraz na mixer.pl gdzie jako orientację podał homoseksualista. Najgorsze jest to, że nawet mi tego nie okazywał... Ja nawet nie płaczę. Jestem w szoku. On jeszcze nie wie, że ja wiem...

Gość pppphgggp
Wiesz, ze to oznacza rozwód? Tyle w temacie, szukaj adwokata by jak najwiecej majątku zagarnąć.

Gość offerma
baby z kafe są jebnięte :D

Gość a ja powiem tak...
zarchiwizować z jego laptopa to czego się dowiedziałaś. na wszelki wypadek gdyby nie chciał zgodzić się na rozwód i od razu iść do adwokata. spokojnie się rozwieść i zapomnieć... chyba że masz z nim dziecko. wtedy masz przerąbane...